Logo for Cosmo Clinic AS

Cosmo Clinic AS

Logo for Cosmo Clinic AS

Om

Cosmo Clinic er et ledende senter for plastisk kirurgi og kosmetiske behandlinger, med et sterkt fokus på kvalitet. Vi er stolte av å ha noen av landets mest anerkjente plastikkirurger i vårt team.

Vi tilbyr et bredt spekter av plastikkirurgiske tjenester, fra ansiktskirurgi til brystoperasjoner og rekonstruktiv kirurgi. Hver av våre kirurger har spesialisert seg innen sitt felt, noe som sikrer at pasientene får behandling av høyeste kvalitet.

Klinikken legger stor vekt på å oppnå estetisk tiltalende og naturlige resultater i alle behandlinger. I tillegg sørger vi for at pasientene føler seg trygge og godt ivaretatt gjennom hele prosessen.

På Cosmo Clinic er vi dedikerte til å gi hver pasient en positiv og tilfredsstillende opplevelse, med mål om å fremme både fysisk og psykisk velvære.

Siste vurderinger av Cosmo Clinic AS

Fantastisk resultat - jeg stråler igjen!

Lege: Hilde Bjærke Skrevet

Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med resultatet etter min facelift og halsløft! Fra første konsultasjon fikk jeg grundig og forståelig informasjon, noe som ga meg stor trygghet før inngrepet. Oppfølgingen har vært eksepsjonell, og jeg har følt meg godt ivaretatt hele veien.

Resultatet overgår mine forventninger – jeg ser en friskere og mer opplagt versjon av meg selv i speilet hver dag, og det gjør meg så glad! Tusen takk for fantastisk håndverk og omsorg. Jeg anbefaler denne klinikken og kirurgen på det varmeste til alle som vurderer en lignende behandling.
[navn fjernet av moderator]

Utrolig fornøyd

Lege: Hilde Bjærke Skrevet

Sterk referanse fra en venninne og ellers grundig leting på nettet gjorde at jeg valgte øyelokkoperasjon hos Hilde Bjærke. Jeg er svært fornøyd. Hilde er profesjonell til fingerspissene, god til å informere og ikke minst hyggelig å komme til. Jeg følte meg trygg i prosessen og under behandlingen, og gir mine beste anbefalinger!

Fantastisk kirurg

Lege: Hilde Bjærke Skrevet

Jeg kan vel egentlig ikke beskrive hvor trygg man føler seg i hendene på Hilde Bjærke. Fikk utført ett hals og ansiktsløft og hele prosessen gikk over all forventning. Resultatet er nesten ikke til å tro , må gni meg i øynene når jeg ser hva hun har fått til . 15 år er tatt bort og jeg ser ut som 40 igjen ( er 55 år) . Mye bedre enn jeg noen gang kunne forestilt meg. Lite vondt og ingen komplikasjoner. Tusen takk til Hilde Bjærke :-)

Profesjonell og trygg behandling

Lege: Marius Solli-Nilsen Skrevet

Jeg hadde en svært positiv opplevelse med denne legen. Hele prosessen var profesjonell, fra første konsultasjon til operasjon og oppfølging. Legen var dyktig, informativ og sørget for at jeg følte meg trygg gjennom hele forløpet. Resultatet ble veldig bra, og jeg er svært fornøyd. Anbefales på det sterkeste!

Kjempe fornøyd

Lege: Thomas Moe Berg Skrevet

Jeg hadde brystforstørrelse med Dr.Thomas Berg og kan ikke være mer fornøyd med resultatet. Alt gikk veldig smidig og jeg følte meg trygg hele veien, nesten ingen smerter etter operasjonen, bare litt ubehag. Fikk svar på alle spørsmålene mine. Jeg er glad for at jeg valgte å ha operasjonen på Cosmo Clinic med Dr.Thomas Berg, anbefaler sterkt.
Krista