Logo for Cosmo Clinic AS

Cosmo Clinic AS

Logo for Cosmo Clinic AS

Om

Cosmo Clinic er et ledende senter for plastisk kirurgi og kosmetiske behandlinger, med et sterkt fokus på kvalitet. Vi er stolte av å ha noen av landets mest anerkjente plastikkirurger i vårt team.

Vi tilbyr et bredt spekter av plastikkirurgiske tjenester, fra ansiktskirurgi til brystoperasjoner og rekonstruktiv kirurgi. Hver av våre kirurger har spesialisert seg innen sitt felt, noe som sikrer at pasientene får behandling av høyeste kvalitet.

Klinikken legger stor vekt på å oppnå estetisk tiltalende og naturlige resultater i alle behandlinger. I tillegg sørger vi for at pasientene føler seg trygge og godt ivaretatt gjennom hele prosessen.

På Cosmo Clinic er vi dedikerte til å gi hver pasient en positiv og tilfredsstillende opplevelse, med mål om å fremme både fysisk og psykisk velvære.

Telefonnummer 21 05 56 60 21 05 56 ... Nettsted
Sandakerveien 114 b 0484 Oslo
Bestill time

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av Cosmo Clinic AS

Svært fornøyd

Lege: Hilde Bjærke Skrevet

Som kvinne på 62 år var jeg plaget med løs hud på halsen og hamsterkinn. Jeg har gjennomført hals og ansiktsløft hos Hilde Bjærke ved Cosmo Clinic. Nå 2 måneder etter inngrepet er jeg veldig fornøyd med resultatet. Jeg ser minst 10 år yngre ut. Kjevelinjen er tydelig definert og halsen er glatt og fin.

Prosessen har vært over all forventning med lite plager. Jeg var kun litt hoven og stiv i ansiktet de første ukene. Hilde Bjærke er spesialist på dette feltet og gav meg full trygghet hele veien. Anbefales på det sterkeste.

En kirurg jeg varmt kan anbefale!

Lege: Marius Solli-Nilsen Skrevet

Jeg valgte å gjennomføre en bukplastikk med sammensying av magemuskler og fettsuging hos Marius Solli-Nilsen og jeg er utrolig glad for at jeg gjorde nettop det. Allerede fra første konsultasjon følte jeg meg sett, hørt og trygg. Han er både faglig svært dyktig, realistisk og samtidig en varm og omsorgsfull person, noe som for meg har vært minst like viktig.

Selve resultatet er jeg veldig fornøyd med, og spesielt den nye navlen min som ble helt perfekt!

Etter en uforutsett komplikasjon, fulgte han meg tett opp hele veien i etterkant og var tilgjengelig til enhver tid. Jeg følte meg 100% trygg!!

Jeg opplever ham som utrolig faglig dyktig, grundig og profesjonell, samtidig som han har en varme og et engasjement som gjør at man føler seg virkelig godt ivaretatt.

Jeg kan derfor anbefale ham på det varmeste til alle som vurderer plastikkirurgi. Jeg ville valgt ham igjen og igjen – uten å nøle!

Trygg, ærlig og nøye

Lege: Tomm K Bjærke Skrevet

Dro til Tomm Bjærke med et ønske om fyldigere og penere bryst. Ble møtt med ærlighet og en utrolig god evne til å komme med forslag og løsninger. Endte opp med å ta brystløft første omgang òg brystforstørrelse i andre omgang. Veldig god oppfølging gjennom hele prosessen. Kunne ikke sett for meg et bedre resultat heller, er så fornøyd!

Utrolig fornøyd med hele opplevelsen

Lege: Thomas Moe Berg Skrevet

Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med opplevelsen min hos Thomas Moe Berg og Cosmo Clinic. Jeg var veldig nervøs før operasjonen, men fra første konsultasjon til oppfølgingen etterpå følte jeg meg trygg og godt ivaretatt. Sykepleierne var utrolig snille, omsorgsfulle og profesjonelle, og Thomas Moe Berg var rolig, ærlig og svært dyktig. Han tok seg tid til å forklare alt og anbefalte det som passet best for min kropp. Jeg valgte brystimplantater via armhulen, og resultatet har blitt utrolig fint og naturlig. Arrene er nesten usynlige, og jeg er utrolig fornøyd med resultatet. Selv om tiden etter operasjonen var smertefull, er det en naturlig del av inngrepet og absolutt verdt det. Jeg anbefaler Thomas Moe Berg og Cosmo Clinic på det varmeste til alle som vurderer en brystoperasjon. Tusen takk for den fantastiske behandlingen!

Fem stjerner er rett og slett ikke nok!

Lege: Thomas Moe Berg Skrevet

Derfor valgte jeg Thomas:
• Utrolig dyktig og faglig sterk
• Jordnær og lett å prate med
• Profesjonell fra start til slutt
• Lyttende og tar seg god tid
• Ærlig og realistisk i sine råd
• Skaper trygghet gjennom hele prosessen
• Perfeksjonist med øye for detaljer

Etter å ha vært innom flere klinikker var det Thomas som ga meg den beste følelsen. Han er utrolig jordnær, lett å snakke med og veldig profesjonell. Jeg følte meg trygg med en gang, og det gjorde hele forskjellen.

Han tok ut de gamle implantatene mine, korrigerte asymmetrien og la inn nye implantater. Resultatet er helt fantastisk, og jeg er utrolig fornøyd. Det er tydelig at Thomas er opptatt av å skape et resultat som passer den enkelte, ikke bare å gjennomføre en operasjon.

Jeg er så glad for at jeg valgte Thomas, og hadde gjort akkurat det samme igjen. Hvis du vurderer en brystoperasjon, kan jeg virkelig anbefale ham.