Logo for Cosmo Clinic AS

Cosmo Clinic AS

Logo for Cosmo Clinic AS

Om

Cosmo Clinic er et ledende senter for plastisk kirurgi og kosmetiske behandlinger, med et sterkt fokus på kvalitet. Vi er stolte av å ha noen av landets mest anerkjente plastikkirurger i vårt team.

Vi tilbyr et bredt spekter av plastikkirurgiske tjenester, fra ansiktskirurgi til brystoperasjoner og rekonstruktiv kirurgi. Hver av våre kirurger har spesialisert seg innen sitt felt, noe som sikrer at pasientene får behandling av høyeste kvalitet.

Klinikken legger stor vekt på å oppnå estetisk tiltalende og naturlige resultater i alle behandlinger. I tillegg sørger vi for at pasientene føler seg trygge og godt ivaretatt gjennom hele prosessen.

På Cosmo Clinic er vi dedikerte til å gi hver pasient en positiv og tilfredsstillende opplevelse, med mål om å fremme både fysisk og psykisk velvære.

Siste vurderinger av Cosmo Clinic AS

Trygg, dyktig, nøye, hyggelig, profesjonell

Lege: Marius Solli-Nilsen Skrevet

Jeg hadde en bukplastikk med sying av magemuskler. Marius utførte jobben over all forventning! Jeg var veldig nervøs i forkant, men Marius møtte meg med en ro og trygghet som jeg satte stor pris på. Jeg er veldig kresen på hvordan navlen kom til å bli, og her også så utførte Marius en kjempe jobb!
Hele veien ble jeg møtt med god kommunikasjon, vennlighet og ikke minst ett høyt faglig nivå. Alle på Cosmo var også veldig behjelpelige fra første dag.
Jeg kan anbefale Marius på det varmeste, her er det ingenting å klage på.

Veldig fornøyd

Lege: Thomas Moe Berg Skrevet

Veldig fornøyd med Thomas og Cosmo Clinic. God opplevelse med konsultasjon, operasjon og etterkontroll. Kommer definitivt tilbake til Thomas om det skulle bli aktuelt.

Trygg og profesjonell kirurg

Lege: Thomas Moe Berg Skrevet

Jeg tok brystforstørrelse hos Thomas Berg og kunne ikke vært mer fornøyd med resultatet. Med min utsatte hud for keloid var jeg bekymret for arrdannelse, men han var utrolig løsningsorientert og foreslo plassering av snitt i armhulen – noe som viste seg å være en svært god løsning for meg.

Etter å ha vært på konsultasjon et annet sted, følte jeg meg mye tryggere etter møtet med Thomas. Han tok seg god tid, svarte alltid raskt på SMS – både før jeg tok beslutningen og i tiden etter operasjonen. Det var også veldig betryggende at han ringte personlig for å følge opp etter inngrepet.

Et lite forbedringspunkt er at jeg opplevde enkelte i teamet som noe lite imøtekommende og korte i tonen. Det gjorde at jeg ikke følte meg helt sett eller ivaretatt i alle deler av prosessen.

Alt i alt er jeg likevel veldig fornøyd med opplevelsen og resultatet. Thomas Berg er en dyktig kirurg jeg trygt kan anbefale videre!

Bytte av implanter. Ekstremt fornøyd!

Lege: Thomas Moe Berg Skrevet

Thomas fortjener den beste tilbakemeldingen man kan få, jeg er super fornøyd og trenger jeg noe mer har jeg funnet min klinikk og kirurg.
Jeg trengte å bytte mine brystimplanter som var minst 10 år på overtid, men dette var noe jeg hadde utsatt og gruet meg til da jeg var super fornøyd med mine eksisterende på alle måter og (liv)redd for at resultatet ville bli annerledes.
For meg var det viktig å finne en dyktig kirurg og en jeg kunne føle meg trygg på. Det fant jeg i Thomas. Han er 100% ærlig, han prøver ikke å selge inn mer enn det man ønsker, han er ærlig på hvordan han kan få til et bra resultat og er ikke den som overdriver for å huke inn kunder, heller motsatt og man sitter igjen med full oversikt over hele prosessen. Han kom med forslag til forbedringer som jeg ikke hadde sett, resultatet er enda mer naturlig, mykere og penere.
Thomas er profesjonell, hyggelig, down to earth, og jeg synes det var en behagelig prosess fra start til slutt, og restitusjonen gikk smertefritt.
Resten av klinikken får også full score, fra de man møter i resepsjonen, sykepleiere og leger under operasjonen.
Jeg sjekket flere andre klinikker og ingen av de var i nærheten av dette.
Jeg er ekstremt fornøyd med resultatet og valg av klinikk og kirurg.

Dyktig kirurg - anbefales på det sterkeste

Lege: Tomm K Bjærke Skrevet

Jeg er utrolig fornøyd med brystløftoperasjonen utført av Tomm Bjærke. Jeg gikk lenge og lurte på om jeg skulle gjøre det eller ikke fordi jeg kun er 24, fordi anbefalingen ofte er å vente til etter man eventuelt får barn. Men jeg landet på at jeg ikke vil være misfornøyd med brystene i kanskje 10 år, og etter konsultasjonen følte jeg meg sikker på at det var rett valg for meg. Jeg følte at jeg var i trygge hender hele veien, og Tomm var tilgjengelig i etterkant av operasjonen ved å ringe og svare på spørsmål jeg hadde. Jeg hadde ingen komplikasjoner eller spesielt vondt i etterkant, var kun litt døsig det første døgnet eller to.

Siden trening er en stor del av hverdagen min, var jeg i tvil om operasjonen var "verdt" å gå flere uker uten vanlig aktivitet - og det var det absolutt. Jeg kunne gå lange turer ganske raskt etter operasjonen, og var tilbake til vanlig trening etter 5-6 uker. Absolutt verdt det for en langsiktig investering som gjør mye med humøret.

Kroppen min ser mye mer proposjonal ut, brystene er fine og symmetriske og areolaen ble forminsket til en veldig fin størrelse som passer de løftede brystene. Brystløftoperasjonen ga definitivt selvfølelsen min et løft, og det handler heller ikke bare om det kosmetiske. Det å føle seg mye lettere i brystet uten heng og å kunne trene og være i aktivitet uten at brystene faller ut av bh-er en stor praktisk forbedring i hverdagen. Det er også mye lettere å kjøpe nytt undertøy som sitter som det skal, uten å måtte stramme stroppene så det gnager og skaper ubehag. Selv om å gå med bh mesteparten av tiden er viktig for å bevare fasongen til brystene, er det veldig gøy å endelig kunne ha på fine bikinier uten like mye støtte, padding, bøyler og "hold", gå med backless topper som bare har ligget i skapet fordi jeg har alltid måttet gå med bh osv. :)

Jeg var misfornøyd i 2-3 år og ville helst ikke være foran kjæresten min uten bh, men nå viser jeg meg frem med glede :) Jeg skulle kun ønske jeg hadde turt å gjennomføre operasjonen tidligere, for hvis det er noe man kjenner på i lang tid som man plages mye av, er det jo fantastisk at det går an å gjøre noe med det. Alt i alt veldig fornøyd!