Logo for Cosmo Clinic AS

Cosmo Clinic AS

Logo for Cosmo Clinic AS

Om

Cosmo Clinic er et ledende senter for plastisk kirurgi og kosmetiske behandlinger, med et sterkt fokus på kvalitet. Vi er stolte av å ha noen av landets mest anerkjente plastikkirurger i vårt team.

Vi tilbyr et bredt spekter av plastikkirurgiske tjenester, fra ansiktskirurgi til brystoperasjoner og rekonstruktiv kirurgi. Hver av våre kirurger har spesialisert seg innen sitt felt, noe som sikrer at pasientene får behandling av høyeste kvalitet.

Klinikken legger stor vekt på å oppnå estetisk tiltalende og naturlige resultater i alle behandlinger. I tillegg sørger vi for at pasientene føler seg trygge og godt ivaretatt gjennom hele prosessen.

På Cosmo Clinic er vi dedikerte til å gi hver pasient en positiv og tilfredsstillende opplevelse, med mål om å fremme både fysisk og psykisk velvære.

Siste vurderinger av Cosmo Clinic AS

Superfornøyd

Lege: Hilde Bjærke Skrevet

Facelift og halsløft.
Jeg anbefaler Hilde Bjerke og Cosmo clinic på det varmeste. Jeg er superfornøyd med resultatet, og har følt meg trygg og ivaretatt hele veien. Jeg valgte de beste👏😊
Tusen takk!

Profesjonelle og hyggelige folk som virkelig kan det de driver med.

Lege: Tomm K Bjærke Skrevet

Jeg hadde lenge vært i tvil om jeg var modig nok til å gjennomføre en bryst operasjon. Etter siste graviditet ville jeg gjøre noe med formen på brystene.

Etter en grundig konsultasjon med god informasjon fra Tomm, valgte jeg å gjennomføre operasjonen.
Jeg ble møtt av en gjeng med skjønne og flinke folk som virkelig kan det de driver med og som yter fantastisk service. Jeg følte meg trygg i hele prosessen og er ekstremt glad for å ha gjennomført operasjonen!

Når kun det beste er godt nok

Lege: Tomm K Bjærke Skrevet

Jeg fikk anbefalt Tomm av en som jobber innenfor bransjen som jeg stoler helt og holdent på .
Da jeg spørte henne: "Hvem er den beste på ansikt her i Norge?", fikk jeg Tomm Bjærke til svar.
For meg er kun det beste godt nok, så da ble det Tomm, og jeg angrer ikke et sekund.
Jeg ble operert i Oktober 2024, jeg følte meg veldig godt ivaretatt av han og hele teamet på Cosmo Clinic. Så om jeg skal opereres igjen så er jeg ikke i tvil om hvem jeg skal gå til.

Trygt og estetisk

Lege: Thomas Moe Berg Skrevet

Bukplastikk m sider ( flanker) i sommer . Resultat over all forventning . Thomas Berg har gjort en fantastisk jobb ; nå bedre enn tidlig ungdommens vår!!🙏

Veldig fornøyd!

Lege: Thomas Moe Berg Skrevet

Fra første møte følte jeg meg godt ivaretatt og i trygge hender. Thomas var svært dyktig, tok seg tid til å lytte til mine ønsker og ga ærlige, grundige svar på alle spørsmålene mine.

Under konsultasjonen fikk jeg god informasjon om de ulike alternativene, og 3D-bildene samt før/etter bilder gjorde det enklere å visualisere det endelige resultatet. På selve operasjonsdagen ble jeg møtt av et omsorgsfullt team, som sørget for at jeg følte meg komfortabel og avslappet gjennom hele prosessen. Thomas svarte på alle spørsmål via telefon og SMS. Jeg er veldig fornøyd!