Om vurderingeneSiste vurderinger av Plastikkirurg1 AS
Profesjonell perfeksjon i trygge hender.
Lege: Christian Busch SkrevetJeg har vært pasient hos PK1 Bergen ved flere anledninger, både til kosmetiske og kirurgiske behandlinger. Hver gang har jeg blitt tatt imot på en varm og profesjonell måte. Kirurgene, både dr. Ørner og dr. Busch, er utrolig dyktige og trygge i sitt fag. Sist var jeg hos dr. Busch, og resultatet ble helt perfekt – jeg har vært 100 % fornøyd hver gang. PK1 er virkelig mitt førstevalg.
Trygg, vennlig og kunnskapsrik
Lege: Christian Busch SkrevetPlastikkirurgi satt langt inne hos meg. Jeg har rukket å fylle 70 år og magen min så ut som en «overhevet» bolledeig etter 4 graviditeter og nylig slanker bort 20kg. Jeg fikk time til god samtale med informasjon om hvordan fjerne overflødig hud og noe fettsuging. Og at fettet kan fylles tilbake i litt slappe bryster. Operasjonen gikk veldig fint, jeg følte meg trygg og ble veldig godt ivaretatt av alle. Oppfølging og tilgjengelighet etterpå har vært over all forventning.
Jeg har nå stram fin mage, og brystene mine tilbake i samme størrelse som før slanking. Jeg er bare så fornøyd og anbefaler Christian Busch på det varmeste
Veldig profesjonell
Lege: Christian Busch SkrevetJeg er 100 % fornøyd med løft av mine øyelokk, og veldig god oppfølging etterpå av en svært dyktig kirurg. Resultatet ble som ønsket og jeg følte jeg var i de beste hender hos dr. Busch.
Kvalitet og trygghet
Lege: Christian Busch SkrevetJeg har nylig blitt operert ved Plastikkirurg1 av Dr. Busch, hvor jeg fikk utført øyelokks- og øreoperasjon. Jeg er utrolig fornøyd med resultatene – arbeidet er rett og slett nydelig utført, med naturlige og flotte forbedringer.
Hele prosessen, fra første konsultasjon til etterkontroller, har vært preget av trygghet, profesjonalitet og god kommunikasjon. Jeg følte meg godt ivaretatt og møtt med omsorg og respekt hele veien.
Plastikkirurg1 og Dr. Busch får mine varmeste anbefalinger. Et dyktig og pålitelig team som virkelig leverer kvalitet!
Anbefales
Lege: Tom Inge Ørner SkrevetTok silikon operasjon for over 20 år siden hos dr.ørner, som eg har vært kjempefornøyd med. Nå over 20 år etter var det på tide å bytte implatene. Gjekk igjen til dr.Ørner som er svært dyktig i sitt fag og igjen kjempefornøyd med resultatet og oppfølging denne gangen også. Tar deg på alvor og er ærlig i tilbakemelding som eg setter stor pris på.Kjekke ansatte alle eg møtte på. Anbefales denne klinikkien på det sterkeste.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?