Drammen tannklinikk

Kontakt

Telefonnummer31 01 29 0031 01 29 ...
Rosenkrantzgt. 17 3018 Drammen
Vis kart
Drammen tannklinikk holder til i Drammen

Tilknyttede personer

Tips oss om tannlege som mangler.

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(3)
3 vurderinger
Behandling
(2)
2 vurderinger
Tilgjengelighet og service
(0)
0 vurderinger
Pris
(0)
0 vurderinger

Siste vurderinger av Drammen tannklinikk

Arrogant og lite hyggelig

Tannlege: Hassan Mohammadian Mardanghom Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Kommer til tannlegetime med min datter. Da han kommer for å hente henne, sier han feil navn. Da vi ikke reagerer, går han og kommer tilbake og sier feil navn en gang til, men denne gangen sier han rett etternavn og vi skjønner da at det er vår datter han mener. Men da vi reiser oss opp, forsvinner tannlegen og smeller døren igjen så vi ikke kommer oss inn da døren låser seg automatisk etter han. Da han kommer tilbake igjen, skjeller han oss ut fordi vi ikke kom etter ham. Jeg sa at vi kom, men han smalt døren igjen foran oss, og at han i tillegg sa feil navn. Det ville denne tannlegen ikke høre på og var fortsatt irritert fordi vi ikke kom etter han. Da han var ferdig med å kverulere ang min datters navn, og skulle undersøke henne, kom han med påstander om at vi ikke hjalp henne med tannpuss fordi da ville vi oppdaget at hun hadde hull på bakerste tann. (Hva faen?!) Skjønte fort at det ikke hjalp å diskutere med denne fyren. Har byttet tannlege og oppfordrer andre til å gjøre det samme.

Uforsiktig og ikke hyggelig.

Tannlege: Kywe Kywe Thein Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Jeg blir veldig skeptisk når tannlegen selv sier at pasienten har nerveskader i tanna, for så å skjelle ut pasienten når vedkommende blir urolig og får vondt. Tror heller ikke det å sprute bedøvelse på selve tanna er korrekt, selv jeg som ikke jobber innenfor tannhelse vet at dette ikke er riktig. Jeg anbefaler ikke å dra hit. Dette er min personlige mening og min erfaring ved vedkommende. I tillegg ble vedkommende irritert når jeg ikke forstod hva hun sa med tanke på språkutfordringen.

Gammeldags, kan ikke stole på

Tannlege: Kywe Kywe Thein Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Jeg blir skeptisk til en tannlege som sier at barn på 6 år ikke kan bruke tanntråd fordi de er for små. Det er mot alt jeg har lest og hørt om saken, nemlig: har man trange tenner, skal man bruke tanntråd, eller flosser e.l. Stoler bare ikke på.