Om vurderingeneSiste vurderinger av Vestfold Hudlegesenter
Vellykket behandling mot acne (Isotretinoin)
Lege: Carl Fredrik von Krogh SkrevetJente på 16/17 har mottatt behandling med Isotretinoin i snart ett år. Vi er veldig fornøyde med oppfølging. Det er lurt å være oppmerksom på at dette koster en del penger, men vi opplever at det er verdt det. Behandlingen ga raskt resultater og minimalt mot ingen bivirkninger. Legen er vennlig og imøtekommende og vi har fått raskt svar ved spørsmål og henvendelser også utenom legetimen. Vi anbefaler både lege og behandling.
Kompetent og dyktig!
Lege: Carl Fredrik von Krogh SkrevetUtrolig kompetent, empatisk og flink! Fikk rask hjelp og behandling. Veldig takknemlig for oppfølgningen og resultatene jeg har fått etter behandling hos Carl Fredrik. Veldig hyggelig lege, kan anbefales på det sterkeste!
Høy kompetanse og erfaren hudlege. Ikke mange som henne.
Lege: Linnea Torsnes SkrevetDr. Torsnes er en imøtekommende, flink og kunnskapsrik hudlege. Jeg har vært hos flere leger tidligere og det er ingen som har forstått huden min bedre enn henne. Etter laser behandling og ulike reseptbelagte kremer, samt veiledning av hudpleie har jeg fått en bedre hud og selvtillit.
Bytt ut hudlege Torsnes
Lege: Linnea Torsnes SkrevetHun er lite møtekommende og svarer ikke på spørsmå. Opplevde henne som nedlatende i måten hun snakker på. Er heller flink med ipl behandling - her hsr hun mye å lære.
Høy kompetanse, oppmerksom
Lege: Linnea Torsnes SkrevetJeg hadde en veldig fin opplevelse hos Linnea. Hun besvarte alle spørsmål på en forståelig måte, og gjorde meg trygg under behandlingen. Jeg følte meg godt ivaretatt