Om vurderingeneSiste vurderinger av Volvat Moss
Svarte ikke på spørmålet
Lege: Jwan Hagi Raza SkrevetJeg ønsker å gi tilbakemelding etter en time hos gynekolog og overlege Jwan Hagi Raza. Jeg valgte henne basert på gode omtaler og hennes faglige bakgrunn, og valgte å betale for en privat konsultasjon i håp om å få god oppfølging og trygghet.
Dessverre ble opplevelsen skuffende og ubehagelig. Jeg hadde flere viktige spørsmål knyttet til graviditeten – blant annet om terminen, livmorens tilstand, og hva som ble vist på skjermen under undersøkelsen. Da jeg forsøkte å spørre, fikk jeg kun svaret: «Dette er ikke tema». Jeg fikk ikke mulighet til å stille ferdig spørsmålene mine før timen var over, og jeg ble bedt om å gå.
Jeg reagerte også på at det var en forskjell mellom informasjonen på skjermen (10 uker og 2 dager) og det som ble skrevet ut på arket (10 uker og 1 dag), men fikk ingen forklaring.
Det som bekymrer meg mest, er at jeg fortsatt har sår etter et tidligere keisersnitt. Jeg ble gravid igjen etter bare 5–7 måneder, selv om det anbefales minst ett år for tilheling. Jeg er derfor urolig for hvordan dette kan påvirke både barnet og meg, særlig når magen vokser og trykket på såret øker. Jeg er redd for at det kan føre til smerter eller komplikasjoner senere i svangerskapet. Dette var noe jeg ønsket å få vurdert og snakke med en fagperson om, men det fikk jeg dessverre ikke mulighet til.
Jeg opplevde timen som lite imøtekommende og føler ikke at mine bekymringer ble tatt på alvor, til tross for at jeg betalte privat for å få nettopp den hjelpen og tryggheten jeg trenger i en sårbar situasjon.
En unik lege
Lege: Stein-Øyvind Jørstad SkrevetSånne leger skulle det vært flere av!
Tar pasienten på alvor og virker veldig oppdatert og kunnskapsrik. Tar seg veldig god tid og forklarer alt. Tenker litt mer "utenfor boksen" enn de fleste leger og forholder seg til hele deg. Han er også veldig morsom!
Kjempe dyktig!
Lege: Jwan Hagi Raza SkrevetKan absolutt anbefale henne, hun er veldig god på å forklare og informere. Følte meg veldig godt ivaretatt.
Trygg og pålitelig.
Lege: Christian Hage-Engebretsen SkrevetDette er by far den beste legen jeg nogen gang har været hos. Han hjelper, lytter og har pasienten i fokus. Her kan du føle deg trygg og velkommen.
Følte meg trygg
Lege: Yong Shi SkrevetHun forklarer rolig , er nøye og beroligende , Hjalp meg med de tingene jeg trengte hjelp til .
Hun har et smil på lur, hyggelig og blid