Om vurderingeneSiste vurderinger av Tannlege Ferras A. Habboub
Skremmende ordbruk
Tannlege: Feras Habboub SkrevetHadde en veldig ugrei opplevelse hos denne tannlegen. Var inne for rutinekontroll, og da brukte han 5-10 minutter på å ta bilder av tennene mine med et tannkamera, før han pekte på bildene av det som angivelig var hull. Ingen pirking, fjerning av tannstein eller annen sjekk ble gjort. Brukte så hele timen på å snakke om det politiske helsesystemet i Norge og om utdanningsmuligheter for tannleger rundt om i verden. Avsluttet seansen med å presisere at han var "tannlege, ikke businessmann", anbefalte meg å ta tak i alle hullene jeg hadde med en gang og at han kunne gi meg behandlingen billig for 12000 kroner... Jeg gikk gråtende ut fra timen, og dro til en annen tannklinikk for second opinion, viste seg at jeg hadde under halvparten så mange hull som han hadde påpekt, og betalte 3000 kroner for behandling av disse. Anbefaler ingen å oppsøke denne tannlegen.
Den beste
Tannlege: Feras Habboub SkrevetJeg vil gjerne takke tannlege Feras og hans fantastiske team for en profesjonell og trygg opplevelse. Fra første stund ble jeg mott med vennlighet, talmodighet og ekte omsorg. Feras er grundig, dyktig og flink til forklare, og hele teamet jobber effektivt og med et smil. Jeg folte meg godt ivaretatt hele veien Anbefales ed det sterkeste!
Den beste tannlege og medarbeidere
Tannlege: Feras Habboub SkrevetHyggelig og dyktig tannlege, gir han tid til pasienter, snille medarbeidere, lave priser med høyt kvalitet behandling
Anbefales
Dyktig tannlege
Tannlege: Feras Habboub SkrevetHan er veldig dyktig tannlege og tålmodig med alt i tillegg gir han anbefalinger for pasientens beste. Jeg er veldig fornøyd og vil aldri bytte min tannlegen.