Øyehelseklinikken Oslo

Siste vurderinger av Øyehelseklinikken Oslo

Dyktig lege!

Lege: Fredrik Fineide Skrevet

Kjære Fredrik!

Jeg vil gjerne sende en hjertevarm takk for all den støtten og hjelpen du har gitt meg i denne vanskelige prosessen. Din faglige vurdering og vilje til å stå på for meg har vært utrolig viktig. Jeg setter virkelig pris på at du har brukt tid og energi på å hjelpe meg, og at du har stått ved min side i et system som har vært vanskelig å navigere.

Du har ikke bare vært en dyktig lege, men også en kilde til trygghet og håp i en tid hvor jeg har følt meg veldig alene. Jeg er svært takknemlig for ditt engasjement og din profesjonelle holdning, og jeg føler meg virkelig ivaretatt av deg.

Tusen takk for at du har vært der for meg!

Med vennlig hilsen ´[Navn fjernet av moderator]

Profesjonell og effektiv behandling

Lege: Sten Ræder Skrevet

Hyggelig service fra første kontaktpunkt. Lett å kommunisere med og rask og god behandling.
Moderne, veldrevet, effektivt og trivelig kontor med vennlige og profesjonelle medarbeidere.
Øyelegen var meget service innstilt og kompetent.
Sentral beliggenhet.

Reassuring bedside manner

Lege: Sten Ræder Skrevet

I felt I had received a thoroughly professional examination of my eyesight. I look forward to returning to the doctor next year for my annual checkup.

Kunnskapsrike ansatte.

Lege: Sten Ræder Skrevet

Operert for grå stær i mars av kirurg Dansom V. Muttuvelu. Har « kastet» brillene og ser like godt på nær og fjern avstand.
Alle ansatte var imøtekommende og serviceinnstilte.
Anbefaler Øyehelseklinikken for alle som « ønsker et nytt syn på tilværelsen» , simply the best!

Trygg og informativ

Lege: Sten Ræder Skrevet

Profesjonell og service innstilt øyelege i godt og veldrevet kontor.
Meget hyggelig betjening. Moderne og effektiv drevet lege senter. God tilgjengelighet og vennlig og hjelpsom.
Effektiv med god kompetanse.