Logo for Artemis Gynekologiske Senter

Artemis Gynekologiske Senter

Logo for Artemis Gynekologiske Senter

Om klinikken

Velkommen til Artemis Gynekologiske Senter, din privatklinikk for spesialiserte tjenester innen gynekologi, svangerskapsomsorg, familieplanlegging og andrologi. Hos oss står kvalitet, trygghet og komfort i fokus, og vi er dedikerte til å gi våre pasienter en best mulig opplevelse.

Du trenger ingen henvisning for å få konsultasjon hos Artemis. Vårt team består av en erfaren gynekolog, jordmor og biolog som alle holder seg kontinuerlig oppdatert med den nyeste kunnskapen for å tilby deg den beste omsorgen. Hos oss vil du møte det samme personalet hver gang. Vi jobber på dagtid og tilbyr også konsultasjoner én kveld i uken og enkelte lørdager. Utenfor åpningstider er vi tilgjengelige på epost.

Klinikken er godkjent for inseminasjon, også kalt partnerdonasjon, og vi kan derfor tilby denne tjenesten til dem som har behov for dette.

Vi ønsker deg velkommen til vår klinikk og håper vi kan hjelpe deg å ivareta dine behov, enten det dreier seg om gynekologi, svangerskap eller fertilitet.

Kontakt

Tilknyttede personer

Brukernes vurderinger

Om vurderingene
Samlet vurdering
(24)
24 vurderinger
Tilgjengelighet
(18)
18 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(20)
20 vurderinger
Service
(19)
19 vurderinger

Siste vurderinger av Artemis Gynekologiske Senter

Uempatisk gynekolog

Lege: Tatiana Karim Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Var hos henne for en stund siden, og det var en forferdelig opplevelse. Hun forstod ikke hvorfor jeg var der, hun ble sint når jeg ønsket å forklare mitt problem. Var ikke mulig å stille spørsmål, hun var veldig nedlatende og den verste og mest uempatiske gynekologen jeg har vært hos.
Om du er i en sårbar situasjon med barneønske, anbefaler jeg at du ikke utsetter deg selv for et besøk hos denne gynekologen.


Hallo. Det var leit å lese om dine opplevelser på timen hos oss. «Fertilitetssjekken» er timen vi bruker mest tid på med informasjon i forkant av timen (så den bestilles på riktig syklus dag), informasjon og undersøkelse på selve timen og videre samtale etter mottatt blodprøvesvar. Når vi har informasjon fra undersøkelse + blodprøvesvar gir vi veiledning om eventuell veien videre. Hvor man kan velge å bli henvist til offentlig IVF klinikk, finne en privat klinikk i Norge eller søke hjelp i utlandet. Vi sender alle resultater til klinikken som blir valgt til behandling. Ta gjerne kontakt med oss så vi sammen kan finne klinikken som vil hjelpe deg til å komme til målet.

Besvart av Tatiana Karim

Flink lege med erfaring

Lege: Tatiana Karim Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Usedvanlig kunnskapsrik og empatisk gynekolog. Tatiana oppleves som både respektfull, ærlig og løsningsfokusert. Hun brukte god tid til å lytte, og kom med mange konstruktive tilbakemeldinger og forklaringer. Uten tvil den mest positive gynekolog-opplevelsen jeg har hatt.

Trygg, god opplevelse.

Lege: Tatiana Karim Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Dette var en god opplevelse for meg som er godt voksen. Forklarer alt hun gjør og man føler seg ivaretatt.

Trygg og flink gynekolog

Lege: Tatiana Karim Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg fikk grove celleforandringer i livmorhalsen for fem år siden og måtte da fjerne disse med konisering på sykehuset. Pleier å gå til Tatiana for en rutinesjekk og annet. Det går raskt å få time. Jeg føler meg alltid trygg og ivaretatt. Kan virkelig anbefales om man ønsker en rask og god hjelp.

Dårlig service.

Lege: Tatiana Karim Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Dessverre en forferdelig opplevelse.
Vi skulle på ultralyd, men etter ca. 5 minutter opplever min samboer alvorlig blodtrykksfall og holder på å besvime. Dette har skjedd et par ganger før i livet, men det er mange år siden sist. Jeg måtte selv bære henne ut av rommet, fikk ingen hjelp av personell for å åpne døren, jeg måtte støtte etter toalettet og ble pekt i riktig retning til slutt. Når man ser sin nærmeste helt hvit i ansiktet kjenner man på en enorm frykt. Det kan være flere ting som kan forårsaket dette bl.a dårlig lufting, veldig hard trykking og et håndkle som strammet utrolig mye under magen som stopper blodtilførselen.

Etter en slik opplevelse ønsker man kun en ting: Å sørge for at alt er bra. Men her ble vi møtt med at gynokolog stormer inn på do uten å banke på for å høre om vi ønsker å fortsette. Noe vi ikke ville. Da så vi ikke hun lenger fordi hun ville hjelpe en ny kunde tidligere enn forventet. Vi ble så møtt med damen i resepsjonen som lurer på hvem som skal betale. Det er helt utrolig! At de ikke kan tilby en ny gratis time senere, kompensasjon eller se mellom fingrene at her burde man kanskje bare gi de 5 minuttene gratis. Nei de 1600kr skulle de ABSOLUTT HA! Og Gynekologen så vi aldri igjen.

Vi endte opp med to kornete bilder i svart hvitt, noen få målinger og ingen kjønn.

Les alle vurderingene

Les alle publiserte brukervurderinger på Legelisten.no.

Dette er en Pluss-tjeneste. Kjøp gir full Pluss-tilgang.