Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Røa Legekontor
Trygg og profesjonell lege
Lege: Shahzad Zia Banaras SkrevetJeg ønsker å gi en stor takk til legen for enestående oppfølging og profesjonalitet. Jeg opplevde å bli møtt med stor oppmerksomhet, respekt og forståelse gjennom hele behandlingsforløpet.
Legen tok seg tid til å lytte nøye til mine bekymringer og forklarte alle medisinske prosedyrer på en tydelig og betryggende måte. Jeg setter spesielt stor pris på den raske hjelpen jeg fikk i forbindelse med viktige medisinske prosedyrer. Det gjorde en stor forskjell for meg og ga meg trygghet i en krevende situasjon.
Jeg føler meg godt ivaretatt og kan varmt anbefale denne legen videre.
Empatisk og handlekraftig
Lege: Ludmila Aagaard SkrevetSympatisk og faglig sterk lege. Følte at hun tok mine bekymringer på alvor. Hun satte i gang tiltak raskt og jeg følte meg veldig trygg.
Kunnskapsrik og dyktig
Lege: Shahzad Zia Banaras SkrevetJeg er svært fornøyd med å ha Dr. Banaras som fastlege. Han lytter, for så å komme med gode tilbakemeldinger og anbefalinger samtidig som han trygger meg som pasient. Jeg opplever at han tar ting på alvor og er rask til å henvise til videre utredning når det trengs.
Det er tydelig at han sitter på mye kunnskap - når jeg har spørsmål eller bekymringer svarer han alltid grundig slik at jeg kan forlate betrygget. I tillegg er det enkelt å få time når man trenger det.
Fem stjerner!
Omsorgsfull og dyktig lege
Lege: Shahzad Zia Banaras SkrevetDr. Shahzad Zia Banaras er en svært dyktig og omsorgsfull lege. Han tar seg alltid tid til å lytte og følger opp på en profesjonell måte. Han er rask til å vurdere og henvise videre til spesialist eller utredning når det er nødvendig. E-konsultasjoner blir alltid besvart raskt og grundig, og det er enkelt å få time når man trenger det.
Vi føler at hele familien har ham som fastlege, og han er spesielt flink med barn – rolig, trygg og imøtekommende. Vi opplever alltid å bli tatt på alvor og godt ivaretatt.
Kan anbefales på det varmeste!
Ikke tilfredsstillende
Lege: Ludmila Aagaard SkrevetLegen bør tilstrebe seg å representere legestanden på en god måte. Det vil bl.a. si å vise empati/ forståelse og gi nødvendig oppfølging av pasienten, og ikke fylle konsultasjons-tiden med irrelevant innhold.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?