Fredfoss Legesenter AS

Fredfossgata 41 3320 Vestfossen

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av behandlere ved Fredfoss Legesenter AS

En lege som gjør en forskjell⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lege: Stian Ødegaard Melcher Skrevet

Jeg har vært pasient hos denne legen en stund nå, og kan ærlig si at jeg føler meg utrolig heldig. Han tar seg alltid tid til å lytte ordentlig, stiller gode spørsmål og får meg til å føle meg tatt på alvor – noe som dessverre ikke alltid er en selvfølge i helsevesenet…

Det som skiller ham ut, er kombinasjonen av faglig dyktighet og genuin omtanke for mennesker. Han forklarer ting på en forståelig måte, uten stress eller hastverk, og jeg går alltid derfra med en følelse av trygghet og klarhet rundt egen helse. Jeg opplever også at han ser hele mennesket, ikke bare symptomer eller prøvesvar.

Det er tydelig at han bryr seg om pasientene sine og ønsker det beste for dem. For meg har det gjort en stor forskjell å ha en fastlege som både er profesjonell, empatisk og grundig!

Kan varmt anbefales til alle som ønsker en lege som virkelig følger opp og møter deg med respekt.

S

Lege time / Helseattest fornyelse av førerkort

Lege: Stian Ødegaard Melcher Skrevet

Hei Stian, Takk for at jeg fikk plass hos deg.
Jeg trenger en time for å fremskaffe helseattest for fornyelse av mitt førerkort.

[navn fjernet av moderator]

God og trygg oppfølging

Lege: Stian Ødegaard Melcher Skrevet

Føler meg trygg og godt ivaretatt. En lege som lytter. Følger opp og tar kontakt raskt. En lege jeg stoler 100% på. Gir gode råd

Fastlege

Lege: Stian Ødegaard Melcher Skrevet

Dette er den eneste legen som har vært grundig når det gjelder og sette seg inn i min helse , en som ser deg og sjekker deg , ikke bare ser ned i skjermen .forklarer på en måte slik pasienten kan lett forstå kommunikasjonen .en du kan sparre med og som er glad i og ta vare på andres helse .

Veldig flink lege.

Lege: Stian Ødegaard Melcher Skrevet

Er veldig engasjert når jeg som pasient har et problem. Flink til å følge opp pasienter i etterkant. Er veldig fornøyd med fastlegen min.
[Navn fjernet av moderator]