Om vurderingeneSiste vurderinger av Aleris Lillesand
Trygg og veldig kunnskapsrik
Lege: Saulius Rytas Lapinskas SkrevetGod info og oppfølging. Veldig imøtekommende, informerer godt. Følte meg godt ivaretatt. Har ikke noe negativt å si- kan anbefales
Fantastisk
Lege: Saulius Rytas Lapinskas SkrevetMeget god oppfølging både før under og etter operasjon, lytter og er grundig.
Føler meg veldig bra ivaretatt av både lege og personell rundt
Ok ortoped om du kun skal ha operasjonen gjort
Lege: Aleksander Høie SkrevetAlexander opererte korsbåndet mitt i 2019. Jeg satt igjen med et inntrykk av en person som er glad i å operere, men ikke så opptatt av estetikk eller mennesker.
Det er grovt sydd, et bredt arr sammenlignet med andre korsbåndsoperasjoner og med synlige arr også etter stingene som er sydd på kryss og tvers.
I tiden rett før operasjonen kom han også med uheldige kommentarer som at jeg muligens mistet følelsen på huden i leggen fra ankelen og opp til kneet, men at «det ikke var så farlig, for var jo ikke den jeg brukte for å sjekke om komfyrplata var varm». Samme spøk dro han da jeg var på kontroll i ettertid.
Personlig er jeg ikke veldig opptatt av arret, og kneet har fungert ok i ettertid, men kan være greit å være obs på i vurderingen av ortoped.
Meget proffe folk
Lege: Saulius Rytas Lapinskas SkrevetAlt var på høyest nivå,,Kan ikke huske sist jeg ble så godt ivaretatt..bare en ting å si om de som jobber på Aleris Lillesand.Dream Team 😀
Dårlig til å se pasienten
Lege: Ole A. Løseth SkrevetVille ikke høre på pasienten sin historie, utførte prosedyren men ville ikke sette seg inn situasjonen. Ville gi pasienten en medisin som pasienten ikke tålte ikke gikk ut av rommet da pasienten prøvde å forklare hvorfor jeg ikke kunne ta medisinen. Jeg så ikke legen noe mer og bli sendt hjem med resept på den medisinen som jeg ikke kan ta.