Om vurderingeneSiste vurderinger av Annas Tannklinikk
Fantastisk flink tannlege
Tannlege: Anna Simeonova Popova SkrevetAnna er svært flink samt at hun ivaretar meg på beste måte da jeg har tannlegeskrekk.Resultatet på behandlingen er i første klasse.Anbefales på det sterkeste👍👍
Tannlege som trygt kan anbefales.
Tannlege: Anna Simeonova Popova SkrevetAnna er en svært dyktig og grundig tannlege. Hun gir god informasjon om hva hun planlegger å gjøre, i dialog med pasient. Sitter igjen med bare positive erfaringer om valg av behandling, grundighet og selve behandlingen.
Jeg kan anbefale Anna på det sterkeste.
Utrolig flink tannlege
Tannlege: Anna Simeonova Popova SkrevetRolig og informerende om hva som trengs av behandling. Behandler skånsomt, omtrent uten ubehag. Kjempefornøyd med utbedringene hun har gjort med mine tenner siden jeg begynte hos Anna. Anbefales
Den beste tannlegen jeg har hatt :)
Tannlege: Anna Simeonova Popova SkrevetAnna er en dyktig tannlege. Hun er profesjonell, tålmodig og grundig i sitt arbeid. Hun informerer på en god måte slik at jeg føler meg trygg.
Dyktig, grundig og rimelig på pris
Tannlege: Anna Simeonova Popova SkrevetAnna er en dyktig, profesjonell tannlege, som går grundig til verks, rådfører seg med klienten og gjør en god jobb. Hun stiller opp, når det er nødvendig og har et sympatisk vesen.