Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Skøyenåsenlegene AS
Utmerket profesjonell, med et yrke og veldig menneskelig, han hjelper deg mye med å takle sykdommen med sine anbefalinge
Lege: Mildre Orphee Suarez SkrevetFor meg er hun en utmerket lege. Hun er svært erfaren og profesjonell. Hun jobber basert på medisinske analyser og studier.
Det verste jeg har aldri opplevd før.
Lege: Mildre Orphee Suarez SkrevetI begynnelsen alt gikk som det skulle , men etter hvert hun fikk mange pasienter glemte hun total oversikten. Følger ikke opp pasientene som det skal være og måtte betale når jeg ringte får å vite om resultatene enten av blodprøver eller fra spesialister. Sier en ting foran deg og gjør ikke det, for eksempel sender en ny utredning for barnet mitt som er så viktig. Løp til henne med de papirene hun trengte fra PPT og sa at hun skulle sende en ny rekvisisjon. Ventet i ca. 3måneder uten å høre ingenting fra sykehuset. Syntes at det var litt rart at sykehuset tok ikke kontakt omgående en ny time eller om det var ventetid. Ringte sykehuset og fant ut at det var ingen rekvisisjon fra fastlegen til ny utredning. Har ringt og prøver fortsatt å få tak i henne uten å lykkes, ingen tar telefonen. Har byttet fastlege nå og håper at jeg får tak i henne fordi hun må sende journal til den nye fastlege og får å si at som gjør man ikke det hun driver med.
veldig god lege
Lege: Mildre Orphee Suarez Skrevethun er den beste lege jeh har hatt kunne ikke tenker meg andre lege for meg og min familie hun altid er der når jeg trenger henne og minne hun som lege er veldig flink hun fant minne helse probleme etter så mange år jeg har hvart hoss andre leger og hadde ikke hvart for henne kankje jeg skulle ikke hvart har. Jeg trivest og få den hjelper jeg kan då og trengt. veldig hilsen [Navn fjernet av moderator]
Anbefaler ikke
Lege: Mildre Orphee Suarez SkrevetAnbefaler ikke. Vanskelig å få time. Ingen svarer på tlf, verken lege eller sekretær. Veldig kort tidsrom for å ringe. Var ikke noe god kjemi mellom legen og meg.
Jeg anbefaler henne absolutt ikke
Lege: Mildre Orphee Suarez Skrevet"Dessverre er jeg veldig skuffet og frustrert over valget av denne fastlegen. Dr. Mildre er uprofesjonell og skaper konflikter der det ikke burde være noen. Jeg får følelsen av å forlate konsultasjonen hennes med en verre følelse enn da jeg kom inn. Hun viser svært lite empati og gir inntrykk av at bare hun sitter på den absolutte sannheten. Jeg anbefaler henne absolutt ikke."