Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Hafrsfjord legesenter AS
Trygg og kunnskap
Lege: Einar Mathisen Hansen SkrevetAlltid finner rask og god løsning til å bli ført frisk igjen! Veileder underveis. Tilgjengelig og veldig profesjonell
Utrolig dyktig lege
Lege: Ina Jacobsen SkrevetEr en jente på 22 år som har hatt store problemer med å finne en lege som jeg føler bryr seg oppriktig om problemene mine da jeg har mange fysiske helseplager. Jeg var skeptisk i starten (før første legetime) ettersom jeg har byttet fastlege 2 ganger uten å følt meg ivaretatt og hørt.
Allerede etter første time kunne jeg ikke vært mer fornøyd. Hun er utrolig god å lytte og snakke med, tar deg på alvor og tar seg tid. Hun sender deg ikke ut av kontoret før hun føler hun har gjort hun kan for å hjelpe.
De gangene de fysiske plagene mine har gått utover psyken har hun fortsatt en stor forståelse og empati for hva du går gjennom, og kaster ikke medisiner etter deg for å "fikse" problemet, når alt du trenger til tider er en samtale.
Kan ta litt tid å få time av og til, men ikke snakk om flere uker. Lett overkommelig da de fleste andre legesentre også har ventetid.
Dyktig og empatisk fastlege
Lege: Einar Mathisen Hansen SkrevetEinar er en utrolig dyktig lege. Tar seg tid til å lytte og forklarer. Grundig og tar pasienten på alvor. Empatisk person som innbyr til tillit fra første møte.
Anbefales på det sterkeste!
Min beste fastlege
Lege: Einar Mathisen Hansen SkrevetEmpatisk og hyggelig lege, punktlig, passer på tiden, forklarer godt prøveresultater og evt symptomer. Timer kan bestilles digitalt.
Hyggelig og kunnskapsrik
Lege: Einar Mathisen Hansen SkrevetTrygg, empatisk, kunnskapsrik, og hyggelig,
Han forklarer, lytter, og tar godt vare på pasientene sine.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?