Om vurderingeneSiste vurderinger av Kalbakkenklinikken Fysikalsk
Stor rekkevidde i sine fagfelt
Kiropraktor: Sebastian Mühleisen Ojo SkrevetSebastian har en bred kunnskapsbank i sine fagfelt, i tillegg til å være veldig imøtekommende og hyggelig mot sine pasienter.
Etter noen behandlinger får han et helhetsinntrykk av pasienten og kan lage et skreddersydd opplegg for hver enkelt pasient.
Han forstår også hva feilen er når pasientene prøver å forklare så godt dem kan. Det understreker bare hans rekkevidde og kunnskap.
Jeg ser fram til neste time!
Imøtekommende, dyktig og kunnskapsrik
Kiropraktor: Sebastian Mühleisen Ojo SkrevetSebastian viste stor forståelse og støtte for mine problemer, og har vært svært imøtekommende. Han viser samtidig mye kunnskap innenfor feltet og oppleves som veldig motivert.
Trygg, MYE kunnskap, hjelpsom
Kiropraktor: Sebastian Mühleisen Ojo SkrevetKan virkelig anbefale denne kiropraktoren. Dyktig, rolig og veldig kunnskapsrik. Tok seg tid til å forklare hva problemet var og hvordan behandlingen ville hjelpe. Føler meg mye bedre og trygg gjennom hele prosessen.
Profesjonell, kunnskapsrik og alltid imøtekommende.
Kiropraktor: Sebastian Mühleisen Ojo SkrevetJeg har gått til Sebastian har bare gode erfaringer.
Han er veldig profesjonell, tar seg god tid til å lytte, og forklarer alltid hva som skjer under behandlingen. Jeg følte meg trygg og godt ivaretatt fra første stund.
Etter noen behandlinger har jeg fått merkbar bedring i både [rygg, nakke, skuldre], og jeg opplever at behandlingen faktisk virker – ikke bare kortvarig lindring.
Klinikken er ryddig og innbydende, og det er lett å få time. Jeg kan varmt anbefale Sebastian til andre som sliter med muskel- eller leddplager.
Meget godt
Kiropraktor: Sebastian Mühleisen Ojo SkrevetHar hatt plager i mange år. Blitt sendt til forskjellige steder av legen, men kom ikke langt. Møtte Herr Ojo, og etter første konsultasjon hadde han kartlagt en plan for hvilke tiltak som måtte gjøres.
Etter et par behandlinger var jeg allerede blitt veldig mye bedre og sammen med en treningsplan har nå ingen plager.
God service og empatisk.
Anbefaler!
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?