Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Rosendal Helsesenter
Fantastisk lege!
Lege: Trygve Braathen Torjusen SkrevetHar hatt Trygve som min fastlege i mange år, og han har hjelpt meg med både fysiske og psykiske plager. Han er veldig forståelsesfull og lydhør for mine tankar og meiningar som pasient. Føler meg alltid trygg når eg er hos Trygve, og han gjer aldri inntrykk av å ha dårlig tid.
Trygg å imøtekommende
Lege: Runar Braut SkrevetGod lege som tar seg tid til å lytte, og spør meg ut om mine erfaringer ved min sykdom.
Det han ikke kan, tar han seg tid til å finne utav til neste time, eller ringer meg.
Nedlatende og lite forståelsesfull.
Lege: Trygve Braathen Torjusen SkrevetJeg opplevde den kontakten jeg hadde med legen som generelt ubehagelig."Ovenfra og ned holdning" og en kontrollerende adferd overfor meg.
Dyktig og lyttende.
Lege: Runar Braut SkrevetVar til Runar for å sy et sår. Hele veien var han rolig, lyttende, empatisk og utrolig dyktig med nål og tråd. Satt bedøvelsen på en veldig okey måte, og kjente ingenting når han begynte å sy.
Han er alltid rolig i alle situasjoner, og god å prate med. Anbefaler han på det sterkeste.
Effektiv men avslappa og trygg
Lege: Solfrid Hellesøy Siqveland SkrevetLytter godt til pasienten, ser heile mennesket og tar ein på alvor. Er flink å kombinere skulemedisin med andre alternativ som kosthaldsendringar, trening og fysioterapi for å gje heilheitleg behandling. Tar ein seriøst og innrømmer når det er noko ho ikkje er god på - kontaktar då raskt ekspertar eller undersøker vidare. Veldig fornøyd, utruleg koselig lege.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?