STERK Helse avd. Vinslottet

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Telefonnummer 21 08 28 00 21 08 28 ...
Bøkkerveien 4 0585 Oslo

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av STERK Helse avd. Vinslottet

Trygg og kunnskapsrik

Kiropraktor: Eghosa Jane Ogoleh Skrevet

Som pasient opplevde jeg henne som en svært trygg og kompetent kliniker. Hun tok seg tid til å lytte til mine utfordringer og stilte gode, relevante spørsmål. Behandlingen ble tilpasset mine behov, og jeg følte meg godt ivaretatt gjennom hele prosessen. Hun forklarte hva hun gjorde på en tydelig og forståelig måte, noe som ga meg økt trygghet. Jeg opplevde henne som varm, profesjonell og genuint opptatt av å hjelpe. Hun fulgte meg godt opp og justerte tiltakene underveis. Jeg sitter igjen med en svært positiv opplevelse og vil absolutt anbefale henne videre.

Hyggelig og trygg behandling

Kiropraktor: Eghosa Jane Ogoleh Skrevet

Jeg hadde sterke ryggsmerter og var litt redd for behandling, men Eghosa gjorde meg veldig trygg. Etter noen runder med behandling og øvelser ble smertene mine helt borte.

Trygg og kunnskapsrik

Kiropraktor: Eghosa Jane Ogoleh Skrevet

Eghosa er en dyktig kiropraktor som forklarer godt og gir trygg behandling.
Merker tydelig bedring etter behandlingene!

Utrolig flink!

Kiropraktor: Eghosa Jane Ogoleh Skrevet

Eghosa er en utrolig dyktig kiropraktor, og hun har hjulpet meg masse med både nakke og rygg. Hun har manipulert, massert og satt nåler på meg med veldig god effekt!

Unik lege

Lege: Amilton Fernandes Skrevet

Amilton er en fantastisk fin fyr og en svært kompetent og faglig sterk lege. Han viser genuint at han bryr seg om deg som pasient, og gjør det han kan for at du skal føle deg bedre. Han henviser deg raskt hvis han overhodet er usikker og sørger for at alt er godt tilrettelagt for videre oppfølging. Anbefaler virkelig denne legen!