Om vurderingeneSiste vurderinger av Oris Dental Brosundet
Veldig ubehagelig.
Tannlege: Ricarda Sophia Rossbach SkrevetVanskelig å kommunisere med, lite serviceinstilt, temperamentsfull. Nektet å behandle mer etter at et pasienten stilte et spørsmål om hvorfor slipe ned tenner. Fiendtlig kroppsspråk.
Den beste tannlegen Joy
Tannlege: Mary Joy Canonizado Gallardo Grytten SkrevetJoy er svært behagelig, empatisk, omtenksom. Hun gjør tannbehandlingen mindre smertefull.
Selv om det er litt språkutfordringer med Joy, er jeg så trygg hos henne.
Dyktig og hensynsfull tannlege
Tannlege: Mary Joy Canonizado Gallardo Grytten SkrevetPå grunn av utfordringer med å gå til tannlege, satte jeg pris på å bli møtt med god informasjon og at det ble tatt hensyn underveis.
Ekstremt dyktig!
Tannlege: Victor Oliver Gerard SkrevetBegynte å gå til tannbehandling hos Victor for vel ett år siden, å har reparert mange tenner. Han er rolig og behagelig å ha med å gjøre, han setter bedøvelse som jeg aldri har fått det før, kjenner ikke stikket engang. Kunnskapsfull og trivelig tannlege, jeg kommer til å gå til han sålenge jeg kan.
Meget oppegående
Tannlege: Victor Oliver Gerard SkrevetFlink tannlege, med tilsynelatende god forståelse og flink med pasient. Virker som han ser an pasienten, og leser veldig fort om det er et snev av tannlegeskrekk inne i bildet.
Med en gang det var smerter inne i bildet, stoppet han og tok seg tid til å sørge for at det skulle bli så lite ubehag som mulig.