Om vurderingeneSiste vurderinger av Asteta Clinic
Trygg og fin opplevelse.
Lege: Jes Rødgaard SkrevetJeg tok nedre øyelokk operasjon hos Jes på Asteta i midten av mars for å fjerne poser under øynene. Jes har en rolig og trygg personlighet og gjorde hele opplevelsen ukomplisert og effektiv. Jes er helt fantastisk på tilgjengelighet etter operasjonen. Det var bare å melde om man lurte på noe og trygge svar og hjelp kom raskt. Ville ikke hatt noe problem med å la Jes operere meg igjen. Kan trygt anbefale Jes ut ifra egne gode erfaringer.
Ærlig, grundig, og dyktig – anbefales på det varmeste
Lege: Kenneth Chiu SkrevetOpplevde Kenneth som svært seriøs og genuint opptatt av mitt velbefinnende. Kirurgen var ærlig om hvilke type resultat jeg kunne forvente, samt risikoene ved inngrepet.
Han utførte en 3D-simulering som ga meg et godt inntrykk av hva som kunne oppnås. Selv om Kenneth var tydelig på at han ikke kan love perfeksjon, opplever jeg resultatet som perfekt.
Jeg følte meg godt ivaretatt av både kirurgen og Pernille, både før, under og etter operasjonen. Kirurgen oppnådde både forbedret pust og betydelig forbedret utseende på nesen.
Jeg kunne ikke vært mer fornøyd, og anbefaler Kenneth og teamet på det varmeste.
Trygghet og perfeksjon.
Lege: Jes Rødgaard SkrevetAlt var supert fra A til Å, perfekt resultat. Anbefales, går gjerne gitt igjen. Super beliggenhet, fine folk.
Profesjonalitet,estetikk,omsorg og trygghet satt i system
Lege: Kenneth Chiu SkrevetHar ikke angret et sekund på valget av klinikk for utførelse av brystreduksjon og brystløft. Klinikken holder til i innbydende lokaler hvor du umiddelbart etter å ha satt foten innenfor døren blir møtt av personale som loser deg igjennom være seg avtale om konsultasjon eller forberedelse til operasjon.
Konsultasjon med kirurg i forkant av operasjon hvor forventninger og resultat avklares opplevdes meget profesionelt, ærlig og oppriktig.
Teamet på selve operasjonsdagen fungerte som et velsmurt maskineri med blide, proffe,imøtekomne og betryggende personale i alle ledd. Er meget fornøyd med resultatet og oppfølging.
Skulle jeg i fremtiden ønske eller ha behov for andre operasjoner er det denne klinikken jeg velger.
Trygghet/hygene
Lege: Jes Rødgaard SkrevetTiden før, under og etter operasjonen har vært fantastisk. Med mine spørsmål etter inngrepet har jeg fått svar kjapt. Rent og pent! Kan trygt anbefales. Jes er dyktig lege og han har et flott team som også er dyktige