Asteta Clinic

Gullhaugveien 1 0484 Oslo

Siste vurderinger av Asteta Clinic

👍🏼👍🏼

Lege: Kenneth Chiu Skrevet

Opererte nesen min. Veldig fornøyd med resultat og følte meg veldig trygg under hele prosessen.

Kan anbefales om man ønsker et fint og naturlig resultat.

Respektfull og imøtekommende

Lege: Jes Rødgaard Skrevet

Var veldig nervøs da jeg møtte han, men har var veldig forståelsesfull og svarte på alle spørsmålene jeg hadde. Før og etter operasjonen følte jeg at ble tatt vare på, og han var aldri avvisende når jeg spurte om hjelp eller råd.

Utrolig fornøyd med resultatet mitt!

Veldig dyktig og seriøs

Lege: Jes Rødgaard Skrevet

Opererte meg hos Jes. Veldig fornøyd både før, under og etter operasjon. Han er lett å prate med, han svarte grundig på alle spørsmål jeg hadde. Veldig pent resultat, og god oppfølging i etterkant både på tlf og med kontroll. Kan absolutt på det sterkeste anbefale Jes.

Profesjonell behandling

Lege: Jes Rødgaard Skrevet

Jeg ble operert av Jes Rødgaard på Asteta Clinic. Gjennom hele prosessen følte jeg meg trygg, både før, under og etter operasjonen. Ved første konsultasjon hadde jeg en god magefølelse, og jeg fikk en klar følelse av kirurgens høye profesjonalitet. Det har nå gått en stund siden operasjonen, og jeg føler meg svært fornøyd med resultatet.

Fantastisk opplevelse hos Kenneth – anbefales på det varmeste!

Lege: Kenneth Chiu Skrevet

Etter å ha fått to barn slet jeg lenge med dårlig selvtillit knyttet til kroppen min. Jeg valgte å gjøre en bukplastikk hos Kenneth, og fra første møte følte jeg meg trygg og godt ivaretatt. Kenneth møtte meg med profesjonalitet og tok seg tid til å forklare hele prosessen grundig, noe som roet nervene mine betraktelig.

Resultatet ble langt bedre enn jeg noen gang hadde turt å håpe på, jeg er utrolig fornøyd! Jeg kan virkelig anbefale Kenneth til alle som vurderer plastisk kirurgi. Det er verdt hver eneste krone!