Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Hemsedal Legekontor
Trygg og lyttende
Lege: Yngve Vågen Venås SkrevetHelt fantastisk lege. Var hos han i forbindelse med at jeg skulle tolke for min mor. Hun er ofte sjenert og har vanskeligheter med å utrykks seg og trenger litt tid. Yngve er tålmodig, profesjonell og empatisk.
Helt fantastisk
Lege: Axel Mowinckel Giovannoni SkrevetVeldig behagelig og tydelig lege. Oppsøkte han i forbindelse med at jeg trengte å utfylle en legeerklæring til politihøgskolen. Effektiv og profesjonell. Ganske kul og!
Dårlig erfaring.
Lege: Camilla Cecilie Underland SkrevetUnderland har vært min fastlege. Nå byttet pga lange forsinkelser, avbrytelser private telefoner (som hun svarer), skriver mye på pc mens man forsøker å forklare. Lite lyttende og granskende på mine plager/utfordringer i timene. Kommer ikke med løsning på problem, oppleves ikke faglig oppdatert. Har selv måtte søke hjelp privat lege i spesialisthelsetjenesten, og fått god hjelp og støtte her på et problem de mente lett kunne vært oppdaget. Nå er hverdagene mine mye bedre, og er på vei tilbake i arbeid igjen.
Lyssnande kompetent
Lege: Camilla Cecilie Underland SkrevetDoktor Underland, tar sig tid. Lyssnar in situationen.
Tydliga instruktioner och goda råd så att jag som patient ska kunna hantera situationen.
Interessert og grundig lege
Lege: Emil Aalerud Kristiansen SkrevetVar hos Kristiansen med min datter, legevakt. Han tok seg god tid, trygg og rolig, lyttet til oss, og kom frem til riktig diagnose. Fulgte opp en uke etter ved å ringe for å høre hvordan det gikk.
Fantastisk lege jeg selv vurderer å bytte til, da jeg ikke er fornøyd med min fastlege i bygda.