Om vurderingeneSiste vurderinger av Dr.Dropin
Frekk og uinteressert
Lege: Milena Kresovic SkrevetVeldig dårlig opplevelse, kommer aldri tilbake. Milena startet timen med å si at hun ikke klarte åpne databasen på min profil og det hadde aldri skjedd før, bare med meg (i en irritert tone). Ellers fortsatte hun å besvare alle mine spørsmål i en irritert og nedlatende tone, som om jeg stilte dumme spørsmål. Virket som hun bare ville ha meg ut og bli ferdig med timen. Ser ut som dette går igjen i flere opplevelser av henne når jeg leser anmeldelser i ettertid. Styr unna!
Ufølsom
Lege: Marit Garberg Andvig SkrevetJeg hadde dessverre en veldig dårlig opplevelse hos Dr. Marit Garberg Andvig. Jeg opplevde kommunikasjonen som lite empatisk og satt igjen med en følelse av å ikke bli møtt på en trygg og forståelsesfull måte.
Jeg hadde håpet å gå fra timen med mer ro og trygghet, men opplevde det motsatte. Måten enkelte ting ble formidlet på gjorde meg unødvendig bekymret, og jeg synes det manglet både varme og omtanke i en situasjon som allerede kan være følelsesmessig sårbar.
Det er selvfølgelig lov å være ærlig og faglig, men måten informasjon gis på har mye å si.
Jeg skulle ønske jeg hadde blitt møtt på en mer empatisk og betryggende måte.
Jeg skriver dette først og fremst for å gjøre andre som er i en sårbar situasjon oppmerksomme på min erfaring. Selv ville jeg valgt en annen lege.
Manglende informasjon
Lege: Aditi Singh SkrevetTok en celleprøve, og fikk svar om celleforandring uten noe mer info rundt dette. Fornøyd med selve timen, der jeg fikk svar på det jeg lurte på osv.
Sur og nedlatende
Lege: Milena Kresovic SkrevetKom 15 min for sent til timen, måten hun tok det var ikke bra, utrolig sur og nedlatende. Hadde skjønt om timen ble kansellert og jeg måtte ha betalt - men måten hun reagerte på var veldig dårlig. Var på nippet til å snu i døren av måten hun tok meg i mot på.
Forferdelig
Lege: Milena Kresovic SkrevetBle møtt av nedlatende kommentarer og frekke svar. Hun virket ikke interessert i det spurte om og var mer opptatt av at alle andre gynekologer jeg har vært hos tar feil.
Da jeg skulle kle av meg fikk jeg ikke noe privatliv og hun stod og så på mens jeg kledde av meg.
Ingen empati elle rmedfølelse med de problemene jeg hadde. Grusom opplevelse! Aldri mer denne legen!
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?