Siste vurderinger av behandlere ved Lervig Legekontor
Profesjonell og empatisk
Lege: Saima Iqbal SkrevetDr. Saima Iqbal er utrolig dyktig lege, som helt tydelig kan faget sitt uti fingerspissene. Jeg har til dato (over 50 år) ikke hatt en lege som er så ivaretagende av meg som pasient og menneske. Det skal godt gjøres å finne en lege som er like profesjonell og empatisk i kombinasjon. Dr. Saima har min beste anbefaling.
Tar ting på alvor.
Lege: Annbjørg Hegelstad Søreide SkrevetTrygg og flink lege som tar ting på alvor. Første lege jeg har gått til som ikke bare avfeier problemer, men prøver å finne ut av det.
Veldig flink og omsorgsfull
Lege: Saima Iqbal SkrevetEn kjempeflink lege som tar deg og plagene dine på høyst alvor. Hun henviser alltid til de riktige stedene som har gjort at jeg har fått den behandlingen jeg har trengt meget raskt.
For en som syns det er veldig viktig med en god, kunnskapsfull og trygg fastlege har Saima vært helt fantastisk.
God lege
Lege: Saima Iqbal SkrevetHun har vert en god lege for meg. Interressert i å sette seg inn i min situasjon og god til å finne videre muligheter med.
Dyktig lege
Lege: Eirik Lunde Løfsgaard SkrevetLytter, kjenner etter, snill, omtenksom, forståelsesfull, til å stole på. Anbefales på det sterkeste.