Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Lervig legekontor
En god lege
Lege: Annbjørg Hegelstad Søreide SkrevetEn lege som lytter og hjelper. Hun er forståelsesfull, profesjonell og sympatisk. Den eneste ulempen er at hun har mange pasienter og derfor ikke er tilgjengelig til enhver tid.
Aldri på plass
Lege: Annbjørg Hegelstad Søreide SkrevetJeg byttet nettop til henne siden det var i nærheten min og at det var en dame.
Hver gang jeg ringer så er det andre leger jeg får time, eller det er veldig vanskelig å få time hos henne. Hun er sjelden på kontoret og tar pasienten ikke på alvor
Effektiv og god kommunikasjon
Lege: Annbjørg Hegelstad Søreide SkrevetOpplevde fastlege som meget bra. Tydelig kommunikasjon og tillitsfull vurdering av mitt sykdomstilfelle.
Dårlig erfaring
Lege: Tabassum Sufian Lien SkrevetHar hatt flere dårlige erfaringer hos tabassum. Hun tar deg ikke seriøst.
Å du må «forhandle» me henne.
Forklare å forklare hva som er problemet, dette er veldig belastende når man står i en krevende situasjon, å man kjenner på mye skam for å be om hjelp, å enda mer skal i etterkant der man ikke blir tatt på alvor.
Vil si at denne legen mangler grunnleggende kunnskap om kommunikasjon, å utspiller enn viss makt, hun skal bestemme holdning.
Vi kan ikke komme frem til noen svar sammen, å undre oss sammen.
Lite interesse for undring.
Har vært en lettelse nå når hun har vært borte lenge fra legesenteret.
Bra fastlege
Lege: Annbjørg Hegelstad Søreide SkrevetEn lege som tar dine symptom på alvor og viser engasjement for å ivareta pasientens helsetilstand på beste måte.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?