Kverndalen legesenter

Kongens gate 31 3717 Skien

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av behandlere ved Kverndalen legesenter

Trygg og flink. Svært hyggelig

Lege: Sanjika Yogarajah Skrevet

Tilgjengelig, kom fort inn, trygg og flink og forståelsesfull. Fikk god hjelp til det jeg trengte. Kan anbefale henne🥰

Trygg og imøtekommende

Lege: Kavi Kamal Yousef Skrevet

Etter dårlig erfaring med lege fra tidligere så var jeg veldig «liten» og redd når jeg kom til Kavi, hun betrygget meg og tok meg 100% på alvor når jeg fortalte om situasjonen min og hvordan jeg har blitt hehandlet. Dette var gull verdt for meg!

Lovende!

Lege: Alice Maganya Dillerud Skrevet

Jeg har nå fått Alice som min fastlege ved Kverndalen legekontor i Skien (det har vært mye rot for meg å då en ny fastlege i Skien siden jeg flytta hit fra Oslo i 2023! De 2 tidligere fastleger jeg har hatt forsvant etter kort tid!), og det lover meget godt! Jeg er primært astma-pasient,men trenger endel annen medisin også, fordi jeg er en sprek og aktiv 71åring.
Alice og jeg fant tonen allerede ved første konsultasjon, dvs et par måneder siden, og jeg har vært hos henne 4 ganger, sist i dag 5.februar 2026.
Hun er meget lett å prate med, og med like godt humør som undertegnede! Hun har tatt alle undersøkelser jeg har trengt, også, tester og blodprøver, og skrevet ut mange nødvendige resepter!
Og hun har fulgt opp med nye kontroller, som i dag!
Konklusjon: Jeg kan anbefale Alice som fastlege i høyeste grad!
Takknemlig hilsen fra [navn fjernet av moderator]

Trygg og kunnskapsrik

Lege: Silje Vassbotn Skaara Skrevet

Første legen jeg har hatt som møter meg både på det menneskelige plan og oppleves som svært lyttende, samtidig som hun også oppleves som kunnskapsrik. Hun gir deg tid, samtidig som hun er effektiv og kommer med gode løsninger. Aldri opplevd å bli «avfeid» slik som hos tidligere leger. Virkelig en veldig dyktig lege! Tusen takk!

Effektiv og ryddig!

Lege: Silje Vassbotn Skaara Skrevet

En særdeles effektiv lege som får ting gjort i en fei! Løsningsorientert og imøtekommende. Kan dog være vanskelig å kjenne på det medmenneskelige i møte med henne, men det er en fastlege og ikke en psykolog. Veldig fornøyd samlet sett!