Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Kverndalen legesenter
Nedlatende lege
Lege: Milanka Stevanic-Sarenac SkrevetFøler meg uvelkommen hos Milanka, hu bestemmer seg for utfallet før jeg kommer. Selv om jeg har fått henvisning fra en spesialist om å bli sendt til videre undersøkelse, kan hun fint si «nei det står ikke her» hu leser ikke gjennom det og ber meg skaffe en annen fastlege (!) når jeg spør gråtende hvorfor hu gjør ting så vanskelig for meg. Jeg kontaktet den andre spesialisten igjen og fikk tilsendt henvisningen for å lese den selv, der sto det svart på hvitt at de foreslo at jeg sendes videre for ny test
Anbefales ikke
Lege: Kavi Kamal Yousef SkrevetHun tar seg ikke tid til å vurdere pasienten ordentlig, generaliserer basert på alder og setter seg ikke inn pasientens journal.
Engasjert og grundig
Lege: Emil Sylvester Gilani SkrevetGjør det beste han bare kan for meg som pasient. Henviser videre med en gang han ser nødvendigheten av det og følger opp til svar er gitt. Jeg er veldig fornøyd med ham som lege.
Styr unna!!!!
Lege: Seyed-Karim Hosseini-Badakhshani SkrevetVerste legen jeg har møtt. Viste minimalt med empati, hadde ikke giddet å lese journalen min på forhånd, tilbudte ikke noe videre hjelp eller støtte. Ønsket at jeg søkte hjelp hos egen fastlege som er 5t unna eller kontaktet Helfo for hjelp, «alle» andre enn han kunne hjelpe meg. Brydde seg svært lite om meg som nyinnflyttet på venteliste til fastlege her, og helt ærlig brydde han seg nok ikke.
Blir ikke hørt
Lege: Milanka Stevanic-Sarenac SkrevetFøler at legen har bestemt seg for utfallet av legebesøket før jeg kommer og at hun ikke hører på hvordan jeg opplever situasjonen etter en operasjon. Ta tiden til hjelp er svaret hun har.