Kverndalen legesenter

Kongens gate 31 3717 Skien

Siste vurderinger av behandlere ved Kverndalen legesenter

Styr unna!!!!

Lege: Seyed-Karim Hosseini-Badakhshani Skrevet

Verste legen jeg har møtt. Viste minimalt med empati, hadde ikke giddet å lese journalen min på forhånd, tilbudte ikke noe videre hjelp eller støtte. Ønsket at jeg søkte hjelp hos egen fastlege som er 5t unna eller kontaktet Helfo for hjelp, «alle» andre enn han kunne hjelpe meg. Brydde seg svært lite om meg som nyinnflyttet på venteliste til fastlege her, og helt ærlig brydde han seg nok ikke.

Blir ikke hørt

Lege: Milanka Stevanic-Sarenac Skrevet

Føler at legen har bestemt seg for utfallet av legebesøket før jeg kommer og at hun ikke hører på hvordan jeg opplever situasjonen etter en operasjon. Ta tiden til hjelp er svaret hun har.

Strålende fornøyd

Lege: Sara Mohammad Skrevet

Har nylig fått Sara som fastlege. Ikke opplevd lignende grundighet og tålmodighet fra en fastlege tidligere. Hyggelig, interessert og lyttende. Ønsket å forstå helheten i situasjonen min og flink til å forklare. Svarte godt på spørsmålene mine. Anbefales

Styr unna denne legen!

Lege: Sara Mohammad Skrevet

Styr unna denne legen! Hun skal i utgangspunktet bruke 30 minutter på hver konsultasjon med sine pasienter men bruker kun ca 5 minutter. Etter ca 5 minutter jagde hun meg ut. Brydde seg ikke i det hele tatt om meg som pasient. Gir ingen blikkontakt, skikket kun i pc. Fremsto som allvitende før jeg rakk å åpne munnen, hørte ikke på meg som pasient. Hun bagatelliserte og avviste absolutt alt. Svarte før jeg rakk å forklare eller spørre, bagatelliserte og jaget meg ut etter ca 5 minutter. Fremsto som totalt uinteressert og irritert. Det er ikke mulig å sende henne e-melding. Og ventetiden på å bestille time til konsultasjon hos denne legen er mer enn 5 uker. Følte meg utrygg og ukomfortabel.

En lege å anbefale

Lege: Kavi Kamal Yousef Skrevet

Kjempeflink lege, tar deg på alvor. Føler meg godt ivaretatt.
Fikk rask hjelp så jeg slapp å engste meg.