Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Kverndalen legesenter
En svært kompetent, trygg og omsorgsfull lege
Lege: Sara Mohammad SkrevetJeg er svært fornøyd med Dr Sara. Jeg opplevde å bli tatt på alvor og bli møtt med både profesjonalitet, varme og empati. Legen fremstod som meget kompetent, grundig og faglig dyktig, og tok seg tid til å lytte og forklare på en forståelig måte. Kan varmt anbefales.
Lite hjelpsom og ikke imøtekommende
Lege: Milanka Stevanic-Sarenac SkrevetJeg har flere ganger kommet til Milanka angående et alvorlig helseproblem som hun ikke har tatt på alvor. Da jeg endelig fikk byttet fastlege, men kom inn til henne på en akutt legetime virket hun sur for legebyttet og spurte hvorfor jeg byttet - noe jeg opplevde som ekstremt ubehagelig. Hun sa i tillegg at hun ikke kunne hjelpe meg denne timen nettopp fordi jeg hadde byttet fastlege, og i en nedlatende tone.
Imøtekommende og dyktig!
Lege: Kavi Kamal Yousef SkrevetEkstremt profesjonell og dyktig lege som har tatt meg på alvor fra dag én! Er i tillegg veldig imøtekommende og god å prate med.
Manglende forståelse og oppfølging
Lege: Milanka Stevanic-Sarenac SkrevetMin mann og jeg har dessverre en svært negativ opplevelse av denne legen. Vi opplevde henne som mangelfull i gjennomgangen av pasientjournalen, noe som førte til en svært utrygg og belastende helsesituasjon for min mann. Vi opplevde også manglende vilje til å lytte til min manns behov, samt store vanskeligheter med å få nødvendige henvisninger og sykemelding, selv når pasientens helsetilstand var svært redusert. Hun syns ikke det var nødvendig. Videre opplevde vi utfordringer knyttet til fakturering for yrkesskade, noe som etterlot oss med et inntrykk av en lege som ikke ivaretar pasientens interesser. Vi opplevde ikke å bli møtt med forståelse eller ønske om å hjelpe, og kan dessverre ikke anbefale henne videre. Har byttet fastlege nå!
Dyktig fastlege
Lege: Josef Bedairi SkrevetFaglig dyktig og omsorgsfull. Lytter godt, tar meg på alvor og følger opp på en grundig og profesjonell måte!
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?