Volvat Storo

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Telefonnummer 02430 02430 ...
Vitaminveien 1A 0485 Oslo

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av Volvat Storo

Trygg og rolig

Lege: Peter Johan Andersen Skrevet

Vår datter på 9 år ble hastehenvist til ØNH i det offentlige, men pga utrolig dårlig kapasitet i det offentlige med en ventetid på over 1 mnd, valgte vi å bestille time hos volvat. Vi fikk time hos Petter som var trygg og rolig. Vår datter følte seg sett og hørt. Det var utrolig godt å komme til en lege som stoler på det barnet selv forteller. Vi fikk den hjelpen, og videre behandling vi sårt trengte. Kan absolutt anbefales!

Trygg, tydelig og informativ

Lege: Solveig Gjengedal Skrevet

Legen var veldig imøtekommende, men ga meg et tydelig svar på hva som skulle til for å få best mulig resultat. Og med en god forklaring på hvorfor.
Operasjonen opplevde jeg som trygg både i forkant og etterkant.
Hun fulgte meg personlig opp med både telefon og på sms.
Resultatet av operasjonen er jeg veldig fornøyd med.
Anbefaler henne på det sterkeste.

Fantastisk lege

Lege: Solveig Gjengedal Skrevet

Følger opp, tar seg tid og er veldig tilgjengelig. Lett å få svar når man lurer på noe og enkelt å få time

Trygg, kunnskapsrik og god service

Lege: Bjørn Busund Skrevet

Jeg har vært så heldig å få hjelp av Bjørn, og han er uten tvil en av de beste legene jeg har vært hos. I en situasjon hvor man kan føle seg sårbar, er han rolig, tar seg god tid til å forklare, lytter, og gir svært gode og betryggende råd. Jeg har hele veien følt meg svært trygg hos ham.

Jeg er også overrasket og utrolig imponert over servicen, både i forkant og underveis i behandlingen. Bjørn har vært tilgjengelig dersom jeg har hatt spørsmål, og jeg har alltid fått raske og grundige svar. Det har aldri vært lange ventetider, og den ene gangen jeg ringte, fikk jeg til og med time hos Bjørn samme dag – bare én time senere. Det sier mye om hvor mye han bryr seg om pasientene sine og tilrettelegger for dem.

Jeg kan anbefale Bjørn på det sterkeste og kommer definitivt til å bruke ham også i fremtiden. Tusen takk for meget god hjelp!

Svært dyktig- fikk ønsket resultat

Lege: Frank F Steinbach Skrevet

Frank «ga meg» nesen jeg hadde drømt om! Jeg ble møtt med gode forklaringer og svar på alt jeg lurte på i forbindelse med inngrepet. Jeg følte også jeg fikk autonomi ved å være med å planlegge ønsket resultat. Det er 5mnd siden neseplastikken og jeg meget fornøyd og helbredelsen har vært smerte- og problemfri.
Personellet var også imøtekommende og profesjonelle. Selve lokalet er rent, minimalistisk og lyst- ikke den billige looken mange kosmetiske klinikker har.