Om vurderingeneSiste vurderinger av Volvat Storo
Dårlig
Lege: Jàkup Midjord SkrevetLite interessert, avfeier plager med at det ikke er et problem, må kunne forvente bedre oppfølging og undersøkelse når du betaler så mye for timen, var inne i Max 10 min.
Meget imøtekommende og trygg
Lege: Christian Fredrik Kroepelien SkrevetMøtte en strålende og imøtekommende kar som tok meg imot på en meget profesjonell måte ( samt et glimt øyet). Jeg hadde store smerter i anus når jeg ankom klinikken, jeg ble da tatt imot på en meget god måte, og sa at dette kunne han ordne med et inngrep i narkose. Allerede dagen etter var smertene over.4- uker senere var i på kontroll og alt var i skjønneste orden😊👍
Profesjonell klinikk
Lege: Solveig Gjengedal SkrevetOperasjon av øvre øyelokk. Trygg og profesjonell konsultasjon. Operasjonen var vellykket og god oppfølging i etterkant. Ved henvendelse var det rask tilbakemelding.
Helt fantastisk! Utrolig flink og veldig veldig omsorgsfull.
Lege: Christian Fredrik Kroepelien SkrevetUtrolig hyggelig, omsorgsfull, snill og ikke minst veldig flink! Anbefales virkelig på det sterkeste.
Trygg og god lege
Lege: Frank F Steinbach SkrevetHadde rhinoplastikk. Ble godt veiledet hvordan operasjon var og hva jeg kunne forvente i etter kant. Ble tatt veldig godt i mot og følte meg veldig trygg. Fantastisk og god lege som bryr seg.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?