Om vurderingeneSiste vurderinger av Volvat Storo
Trygg, blid og dyktig
Lege: Stein Morten Sletten SkrevetSærdeles vellykket operasjon helprotese kne. Gikk dagen etter brukte kun smertestillende en dag!
Over all forventning!!!
Tillitvekkende og hyggelig
Lege: Peter Johan Andersen SkrevetVar klar, tydelig og tålmodig med min mann som har store problemer med hørselen. Jeg - pasientens ektefelle - var med for å være hans ekstra sett med ører, som vanlig. Jeg fikk ikke mye å gjøre - Doktor Andersen fikset det helt glimrende. Glad vi har fått en flink spesialist i Askim vi kan stole på!
Trygg, kunskap og i væretatt
Lege: Kristoffer Karpowicz SkrevetJeg har vært hos legen i dag og følte meg veldig i væretatt. Legen tok seg god tid og jeg følte at jeg ble sett og hørt. Anbefales sterkt.
Trygghet og profesjonalitet
Lege: Frank F Steinbach SkrevetTrygghet, profesjonalitet og svært god oppfølging.
Jeg vil på det sterkeste anbefale Steinbakk som kirurg.
Det var for meg avgjørende å vite hvem som skulle operere meg. Oppfølging i forkant, under og etter operasjon var enestående.
Uvennlig og frekk!
Lege: Bjørn Thomas Linnestad SkrevetJeg sier bare styr unna! Måtte til Linnestad som er vikar for min fastlege. Har aldri opplevd en så arrogant og frekk lege noen gang. Lite opptatt av hva som feiler deg og har en nedlatende holdning.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?