Om vurderingeneSiste vurderinger av Moelv Mage og Tarm
Trygg og dyktig!
Lege: Trond Fladsrud SkrevetEmpatisk, rolig og forståelsesfull!
Sykepleieren som tok meg i mot var også meget hyggelig og rolig!
Trygg og god behandling
Lege: Trond Fladsrud SkrevetBle tatt godt i mot. Godt ivaretatt hele veien. God informasjon før, under og etter undersøkelsen. Trygg og rolig atmosfære. Rask og smertefri undersøkelse.
Rolig, kunnskapsrik og forståelsesfull
Lege: Trond Fladsrud SkrevetFantastisk omsorg, og jeg følte meg trygg under hele undersøkelsen, tross panikklidelse før jeg kom. God og dyktig pleier var med. Ingenting å grue seg for, til neste gang.
Veldig behagelig lege og team!
Lege: Trond Fladsrud SkrevetHadde grudd meg til undersøkelsen, men det var ingenting å grue seg til! Rolig og behagelig lege🩺🥼kom inn presis da jeg hadde time. Veldig enkelt med betaling også!
Trygg, dyktig og ivaretagende.
Lege: Trond Fladsrud SkrevetEn meget god opplevelse av en kanskje litt ' ubehagelig ' undersøkelse,- motsatt av en heller forferdelig opplevelse av samme undersøkelse på et sykehus i nærheten. Hos Moelv Mage tarm ble jeg sett, hørt og ivaretatt på beste måte. Det var ' lov å grue seg,- både lege Trond og sykepleier brukte tid og omtanke for å gjøre undersøkelsen på best mulig måte. Anbefales på det sterkeste, - ' bøyer meg i hatten ' for disse dyktige menneskene! TAKK!