Smerteklinikken

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Kirkeveien 64 A 0364 Oslo

Siste vurderinger av Smerteklinikken

Styr unna!

Lege: Abdullah Mohammud Skrevet

Jeg ble henvist til Abdullah Mohammud for smerter og skulle få botoxinjeksjoner for å lindre noe av smerten jeg har i spesielt kjeve og hodet. Dette har jeg gjort privat hos tannlege og hos sykepleier over flere år - og vet godt hvordan det skal gjøres korrekt.

Men her derimot tas det null hensyn til hver enkelt persons anatomi. Der andre behandlere kjenner etter med før de injiserer - spesielt ved masseterbotox - setter Abdullah injeksjoner rett inn uten å vite hvor hans setter det.

Jeg har hatt to besøk hos han nå, og luftet bekymringene mine da jeg fikk en skjev panne etter første besøk. På besøk to derimot gjorde han alt verre og nå har jeg totalt mistet evnen til å smile fordi han han satt botoxen feil. All mimikk er borte og det er tett for tilstrekkelig drenasje som gjør at jeg ser skrekkelig hoven ut i ansiktet i tillegg til at jeg konstant ser sur og misfornøyd ut.

Dessverre så må jeg nå se sånn ut i minst 3 måneder og føler meg enda verre enn det jeg gjorde før.

I tillegg til dette har dette legekontoret null kontroll. Jeg har forsøkt å ringe de utallige ganger i over to uker - men de tar ikke telefonen.

Empatiskt med önskan om att hjälpa

Lege: Abdullah Mohammud Skrevet

Har fått ett fantasktiskt möte med Dr. Abdullah Mohammud som är empatisk och en otrolig vilja till att hjälpa sina patienter. Väldigt nöjd med möte och behandling. Kan varmt rekommendera denna nevrolog.

Trygg, kunnskapsrik, omsorgsfull

Lege: Abdullah Mohammud Skrevet

Helt fantastisk evne til å snakke med og se mennesker! Han har endret livet mitt til å bli så ufattelig mye bedre og ikke minst smertefritt.

Fikk god hjelp

Lege: Abdullah Mohammud Skrevet

Veldig fornøyd med den gode hjelpen jeg fikk - sterkt anbefales- har vært hos dr Mohammud i snart 2 år. Takket være han jeg har blitt friskere og fungerer bedre i Hverdagen

Blir alltid godt tatt imot, sett og hørt

Lege: Morten Vinje Skrevet

Morten er en lege mange leger skulle lære litt av. Han er jovial og trivelig, og alltid opptatt av å ha pasienten i fokus. Han er nøye i alt han gjør under behandlingene, og du føler deg trygg og ivaretatt. Jeg har hatt Morten som lege i 10 år på Smerteklinikken, og det var litt sårt da han gikk av med pensjon i år. Han har hjulpet meg med ulike helseplager gjemmer mange år, og du føler deg aldri til bry når du deler med Morten. Han vil bli veldig savnet.😊