Om vurderingeneSiste vurderinger av CMedical Majorstuen
God informasjon, ro og flotte fasiliteter
Lege: Bjørn Brennhovd SkrevetInngrepet gikk veldig bra, raskt oppe etter operasjon - de fortjener topp score. Veldig hyggelige ansatte. God informasjon før og etter inngrep ga trygghet. Flotte fasiliteter som bidro til et fint døgn. Stor takk til alle de som jeg hadde kontakt med - dere utgjør virkelig en forskjell! Fra meg gjenstår bare å si tusen takk
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Trond Jørgensen SkrevetPå min første time fikk jeg en grundig sjekk. Mye bedre enn tidligere gynekologiske undersøkelser. Tilbakemelding var operativt inngrep.
TUR-P, noe som er utført 9/12.
Følelsen etter operasjon er god og oppfølgingen har vært meget bre
Trygg och kunskapsfull
Lege: Thomas Fredrik Thaulow SkrevetKände att jag var i goda händer hela tiden. Meget nöjd och tacksam, allt från första möte med gynekolog till kirurgi och sjuksköterskor på plats. Fina miljöer, kände mig trygg hela vägen
Trygg, proff og ekstremt flink
Lege: Birgitte Mitlid-Mork SkrevetJeg er så fornøyd med min opplevelse både før og etter operasjonen. Jeg var ekstremt nervøs og redd for operasjonen. Jeg ble godt fulgt opp med god informasjon som gjorde meg trygg.
Vil anbefale Birgitte til alle.
Empatisk og dyktig
Lege: Gisle Kjøsen SkrevetGisle er helt enestående. Han gir mer enn det lille ekstra for å skape trygghet og tillit. Han tar seg tid til å si de viktige tingene, og leser situasjonen veldig godt. På den måten gir han pasienten akkurat det som skal til, både medisinsk og medmenneskelig. Takket være Gisle, ble situasjonen snudd fra traumatisk til levelig. Rett ut imponerende at det var den eneste mannen i rommet som viste mest forståelse og empati etter en fremfallsoperasjon. Tusen takk.