Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Klubbgaten Legesenter AS
Kunnskapsrik og tilgjengelig
Lege: Anne Maria Theresia Eyting Aronsson SkrevetJeg har ikke vært pasient lenge, men føler meg allerede godt ivaretatt av legen. Selv i hennes egen permisjon har hun ringt meg opp på kveldstid for å følge opp helsen min i graviditeten.
Jeg har et kjempegodt inntykk av legekontoret som helhet, alle er veldig hyggelige og imøtekommende. Det beste legekontoret jeg har vært borti.
Fantastisk lege
Lege: Alok Bhan SkrevetAlok Bhan har vært en fantastisk lege for meg og familien min. Han kommuniserer bra med barna våre, og vi kunne ikke vært mer fornøyd. Jeg har også hatt konsultasjon hos annen lege på kontoret, og opplevde også ham som faglig kompetent. Anbefaler Alok Bhan og legekontoret hans.
Beste fastlegen jeg har hatt
Lege: Dan Erik Aronsson SkrevetJeg er utrolig fornøyd med Dan Erik som min fastlege, og føler meg heldig som har fått en lege som virkelig tar seg tid til å lytte og forstå. Han er alltid imøtekommende og tar mine bekymringer på alvor. Dette er en lege som bryr seg om pasientene sine, både faglig og menneskelig.
Jeg opplever alltid god oppfølging og føler meg trygg på at jeg får riktig behandling. I tillegg er det aldri et problem å få en time innen rimelig tid.
Anbefales på det varmeste til alle som ønsker en fastlege med hjerte for faget og menneskene bak journalene.
Du merker at han bryr seg!
Lege: Alok Bhan SkrevetAlok Bhan er en dyktig lege som jeg varmt kan anbefale videre. Han lytter, er nysgjerrig, kunnskapsrik og i tillegg skårer han bonuspoeng på å være morsom. Han er rask på e-konsultasjoner, jeg har opplevd at han svarer sent på kvelden og i helger.
Oppriktig opptatt av din helse
Lege: Dan Erik Aronsson SkrevetJeg opplever han som dyktig, empatisk og oppriktig opptatt av det som er best for min helse. Han lytter og kommer med råd på forståelig språk. Jeg har aldri opplevd at han har dårlig tid (selv om han sikkert har det). En av de beste legene jeg har hatt.