Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Åsgårdstrand Helsesenter AS
Utrolig koslig
Lege: Olai Rød-Larsen SkrevetFantastisk lege som tar deg tia til pasienten. Lytter godt og kommer med gode råd. Veldig lett å prate med
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Olai Rød-Larsen SkrevetNy lege med mye kunnskap og tar pasienten på alvor . Han tar seg god tid og er veldig engasjert. Alt i alt meget fornøyd med ny fastlege. Hyggelige og imøtekommende sekretærer, med alltid et smil på lur
En fantastisk lege
Lege: Sjur Rød-Larsen SkrevetEn utrolig kunnskapsrik lege som setter sine pasienter i førersete det er en trygghet at det er ventetid. Det betyr at vi er trygge hender.
Trygg kunnskapsrik løsningsorientert
Lege: Sjur Rød-Larsen SkrevetBrukte Rød-Larsen i flere år, hadde annen fastlege et par år men valgte å gå tilbake til Rød-Larsen igjen. At det kan bli litt ventetid velger vi å overse, da kunnskapen, tryggheten og hjelpen vi får er viktigst. Den beste legen. Anbefales
Den beste!
Lege: Sjur Rød-Larsen SkrevetSjur er for meg et supermenneske, høy kvalitet på fagkunnskapen, stor arbeidskapasitet, omtenksom, flink til å lytte og føler meg alltid trygg med han som fastlege. Han har vært en viktig støttespiller for meg i små og store kriser gjennom halve livet mitt.