Bestill time

Logo for Vågsbygd Torv Legesenter AS

Bestill time

I dag 14. jun I morgen 15. jun Man 16. jun

Om

Vågsbygd Torg legesenter har ledig kapasitet og har åpnet for at alle kan bestille time hos oss. Hvis fastlegen din har lang ventetid, eller du trenger ny fastlege, så kan du bestille prøvetime hos oss. Målet er å bygge opp et godt og langvarig fastlegeforhold som fungerer for deg. Se ledige timer i kalenderen over og bestill konsultasjon. Vanlige priser hos fastlege gjelder.

Om Vågsbygd Torv legesenter
Vågsbygd Torv legesenter er et nyoppstartet legekontor som er dedikert til å tilby pasientene helsehjelp av høy kvalitet i en imøtekommende og moderne atmosfære. Senteret drives av to fastleger og en sykepleier som sammen har som mål å sikre at alle pasienter føler seg godt ivaretatt og trygge gjennom hele sin behandlingsreise.

Er du på utkikk etter ny fastlege? To av våre dyktige leger har nylig blitt tildelt ny hjemmel og har derfor for tiden god kapasitet:

Dr. Annbjørg Trydal Jansen
Dr. Sondre Sverd Rekdal

Velkommen til Vågsbygd Torv legesenter – et sted hvor du alltid kan føle deg trygg og godt ivaretatt. Vi er stolte av å kunne bidra til din helse og trivsel i hverdagen.

• Profilbilde av allmennlegespesialist og fastlege Sondre Sverd Rekdal
    Allmennlegespesialist og fastlege
    Konsultasjon (ny pasient): 235 kr Time kan bestilles uavhengig av hvilken fastlege du har
    Neste time:
  • Profilbilde av fastlege Annbjørg Trydal Jansen
    Fastlege
    Konsultasjon (ny pasient): 179 kr Time kan bestilles uavhengig av hvilken fastlege du har
    Neste time:
  • Allmennlegespesialist og fastlege

Siste vurderinger av behandlere ved Vågsbygd Torv Legesenter AS

Trygg, ærlig og viser genuin interesse

Lege: Annbjørg Trydal Jansen Skrevet

Jeg har hatt 2 konsultasjoner hos Annbjørg Trydal Jansen og begge gangene har jeg følt meg trygg.

Første gangen, så hun ikke på skjermen, hun hadde full oppmerksomhet på meg.

Hun er ærlig på at hun ikke kan "alt" og i noen tilfeller må sjekke før hun kan gi svar.

Viser genuin interesse for at jeg som pasient skal ha det best mulig.

Anbefaler henne på det varmeste og har selv valgt henne som min fastlege.

Flink og kunnskapsrik lege

Lege: Annbjørg Trydal Jansen Skrevet

Flink og lyttende lege som kom med gode innspill. Følte meg trygg og godt ivaretatt. God kommunikasjon

Hyggelig og grundig

Lege: Annbjørg Trydal Jansen Skrevet

Lege som tar deg på alvor lytter og spør interessert. Du merker at hun er faglig oppdatert. Kan bare anbefale.

Veldig bra

Lege: Annbjørg Trydal Jansen Skrevet

Kunnskapsrik, veldig informativ og forklarte veldig bra hva som er planen fremover og hvordan. Veldig fornøyd.

Lytte til pasienten

Lege: Annbjørg Trydal Jansen Skrevet

Annbjørg prøver å hjelpe på best mulig måte og er veldig flink,Trygg, tålmodig lege, tar ting på alvor