Prinsdal Legesenter

Sveaveien 71 1263 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Prinsdal Legesenter

Ny fastlege

Lege: Dragan Labudovic Skrevet

Var skeptisk til ny fastlege, men til min lettelse fikk jeg en ny dyktig og kunnskapsrik lege. Jeg har et komplisert sykdomsbilde og dette tok Dr. Labudovic tak i med en gang. Fikk 2. opinion av revmatolog dagen etter jeg la fram et problem med skuldrene. Nå når nye problemer har dukket opp, føler jeg at jeg er i trygge hender og blir fulgt opp på best mulig måte. Takknemlig pasient!

Tusen takk 🙏🏻
Det var hyggelig å lese etter en travelt fredag på jobben.

Tillitsmangel

Lege: Dragan Labudovic Skrevet

Vil ikke høre på meg før han skrev diagnose. Mangler tålmodighet og forståelse. Han var veldig vennlig med meg første par ganger, men kunne ikke skille mellom privat og profesjonelt dessverre. Unngå.

Ansvarsløs

Lege: Dragan Labudovic Skrevet

Jeg ønsker å uttrykke min bekymring over legetjenesten jeg har mottatt. Jeg opplever at legen ofte snakker om én ting, men at det i praksis skjer noe annet. Dette gjør meg usikker og forvirret. Legen lytter ikke til hva jeg tåler, virker noe arrogant og sier ofte at han ikke kjenner sykdommen min, til tross for at dette er tydelig beskrevet i epikrisen fra spesialisten.

Jeg reagerer også på at legen ofte snakker mye om seg selv under konsultasjonene, og at jeg blir bedt om å bestille ny time hver gang fordi vi ikke blir ferdige med mine problemer. Jeg betaler for hvert besøk uten at situasjonen forbedres eller problemene blir løst.

Han er ikke kjent med min sykdom og jeg må bytte fastlege, han sier .

Takk for tilbakemelding. Du ble bedt om å vurdere å bytte fastlege pga manglende tillit mellom oss, som vi begge ble enige om. Jeg virkelig håper du får hjelp du trenger og beklager at jeg ikke kunne låse dine problemer.

Trygg og lyttende lege

Lege: Dragan Labudovic Skrevet

Gruet meg til bytte av fastlege, uten grunn.
En herlig lege, kunskapsrik og resultatorientert.
Har god tid og lytter❤️

Lyttende og engasjert lege

Lege: Dragan Labudovic Skrevet

Følte det som skremmende å bytte fastlege, heldighvis uten grunn.
Han var veldig engasjert og lyttet til hva jeg hadde å si. Stilte spørsmål der han trengte mer informasjon. Han forklate fordeler og ulemper med medisin jeg skulle ta, og gjorde meg mer bevisst.
Verdt å reise halve byen til en kunnskapsrik lege.

Tusen hjertelig 🙏🏻
Så behagelig å lese tilbakemeldingen etter travelt dag på jobben!