Holt Vestvollen Legesenter AS

Telefonnummer 64 83 66 90 64 83 66 ...
Prost Stabelsvei 6 2019 Skedsmokorset

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av behandlere ved Holt Vestvollen Legesenter AS

Endelig kommet til en riktig fastlege

Lege: Javad Ali Ahmad Skrevet

Jeg er veldig glad for at jeg valgte denne fastlegen. Han er utrolig hyggelig, profesjonell og tar alltid pasientene på alvor. Man føler seg trygg, hørt og godt ivaretatt i hver konsultasjon. Han følger opp grundig og viser ekte omsorg for pasientene sine. Anbefales varmt til alle som ønsker en dyktig og omsorgsfull fastlege.

Trygghet, respekt og god oppfølging

Lege: Javad Ali Ahmad Skrevet

Jeg er veldig fornøyd med Javad Ali Ahmad ved Holt Vestvollen Legesenter og opplever både legen og hele personalet som svært profesjonelle, rolige og respektfulle i møte med pasienter.

En ting jeg la merke til med en gang var hvor høflige, omsorgsfulle og hyggelige alle er – både sykepleiere og resten av personalet. Det merkes allerede fra man kommer inn døren og hilser på dem. Den gode atmosfæren smitter virkelig over på pasientene og skaper trygghet.

En gang møtte jeg faktisk opp til feil tidspunkt fordi jeg hadde sett feil på klokkeslettet. Likevel tok legen seg tid til et raskt møte i stedet for å sende meg hjem. Det satte jeg stor pris på.

Han lytter til pasienten, forklarer ting på en forståelig måte og virker faglig veldig dyktig. Da han så på blodprøvene mine, forstod han raskt sammenhenger og forklarte ting rolig og tydelig.

Jeg føler meg tatt på alvor og godt ivaretatt hos denne legen. I dagens helsevesen betyr det mye å møte mennesker som både er profesjonelle, menneskelige og genuint ønsker å hjelpe.

Trygg og kunnskapserfaring

Lege: Javad Ali Ahmad Skrevet

Jeg byttet over til Javad Ali ifjor, jeg har blitt hørt og henvist til det jeg ikke har blitt henvist til fra tidligere fastlege. En lege skal kunne høre på pasientens behov og hva som skal gjøres for å hjelpe en. Utrolig fornøyd med både fastlegen og legekontoret.

Dyktig og omsorgsfull fastlege

Lege: Javad Ali Ahmad Skrevet

Jeg har hatt mange møter med helsevesenet opp gjennom årene, og denne fastlegen skiller seg virkelig ut på en positiv måte. Han er utrolig dyktig, kunnskapsrik og samtidig varm og forståelsesfull. Fra første konsultasjon følte jeg meg tatt på alvor.

Han tar seg alltid tid til å lytte,stiller relevante spørsmål og forklarer ting på en rolig og forståelig måte. Det merkes tydelig at han genuint ønsker å hjelpe og gjøre det som er best for pasienten. Oppfølgingen er grundig, og han gjør alltid sitt ytterste for å finne gode løsninger og riktig behandling.

Det er sjelden man møter en lege som kombinerer høy faglig kompetanse med så mye omsorg, empati og engasjement. Jeg føler meg trygg, ivaretatt og respektert hver eneste gang jeg er hos ham. En fastlege jeg setter enormt stor pris på og som jeg varmt anbefaler videre til andre.

Rask hjelp og god oppfølging

Lege: Javad Ali Ahmad Skrevet

Han gir time raskt og setter av tid til å lytte og forstå helseplagene mine. Strekker seg langt for å forstå hele sykdomsbildet og legger en god plan med meg som pasient. Særlig nyttig i dagens samfunn hvor sykdom og helse er sammensatte og komplekse problemstillinger.