Logo for Psykolog Caroline Verdich

Sted: Psykolog Caroline Verdich
Pris: 1480 kr

I dag 26. sep I morgen 27. sep Man 28. sep Tir 29. sep Ons 30. sep

Om

I møte med deg/ dere er jeg opptatt av å skape et trygt rom hvor en sammen kan finne ut hva som kan bedre din/ deres mentale helse.

Faglig har jeg videreutdanning og spesialisering i emosjonsfoksuert terapi, kognitiv terapi for traumer, ledelsesbasert coaching og organisasjonspsykologi.

Enten du trenger hjelp med nyoppståtte utfordringer eller å bearbeide gamle opplevelser, er du velkommen til å ta kontakt.

Jeg tilbyr terapi og utredning, og har særlig erfaring med problemstillinger knyttet til stress/ utbrenthet, avhengighet, depresjon, angst, ADHD, traumer, kriser, relasjonelle utfordringer, sorg, psykosomatisk helse og jobbrelaterte utfordringer.

Ved siden av individualterapi tilbyr jeg parterapi, foreldreveiledning og veiledning til psykologer.

Nettsted
Håkonskastet 4 1453 Bjørnemyr
Bestill time

• Profilbilde av psykolog Caroline Verdich
    Psykolog
    1 vurdering
    Konsultasjon: 1 480 kr

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.