Om vurderingeneSiste vurderinger av Nesbru fysio og manuellterapi
Trygg og kunnskapsrik terapeut
Manuellterapeut: Stavros Litsos SkrevetFikk avdekket min problematikk. Analyserte røntgenbilder, for så å forklare med «på norsk»… slik at jeg ble trygg på mine skader. Fikk gode råd om videre opptrening.
Trygg og kunnskapsrik
Manuellterapeut: Stavros Litsos SkrevetJeg er veldig fornøyd med hjelpen jeg fikk med både ankel og skulder. Ekspertise innen diagnostikk og behandling av alle skader. det brukes ultralyd til vurdering og til injeksjoner ved behov.
Erfaren
Manuellterapeut: Tor Petter Lillebo Stormoen SkrevetKunnskapsrik med god erfaring fra toppidrett. Er punktlig og tar seg god tid. Har tilgang til kolleger (spesialister) for vurdering hvis han trenger det.
Motiverende og hyggelig.
Manuellterapeut: Tor Petter Lillebo Stormoen SkrevetHyggelig og lyttende til pasienten. Forståelsesfull for at jeg ikke alltid har like mye energi. Gir god informasjon om hva som skjer i kroppen etter en operasjon, og hva som må til for å bli bedre.
Veldig fornøyd
Manuellterapeut: Stavros Litsos SkrevetStrålende fornøyd med vurdering og behandling jeg fikk på min skulderen. Jeg fikk god forklaring og konkrete tiltak som har gitt god effekt. Anbefales!
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?