Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Legekontorene i Hemnes
Tipptopp
Lege: Åse Valla SkrevetLytter, tar pasienten seriøst og er god på å finne løsninger. Er ærlig og sier i fra om det er et felt hun mangler kunnskap på. Viser tillit til det som blir sagt og følger opp på prøvesvar o.l. Ønsker pasientens beste.
Ryddig, vennlig og effektiv.
Lege: Åse Valla SkrevetÅse Valla kommer fort til kjernen av problemet, legger lite i mellom når hun gir sine gode og ærlige tilbakemeldinger, og er også vennlig, ryddig, proff og effektiv.
Anbefales sterkt som lege.
Trygg fastlege
Lege: Anders Bolstad Storetvedt SkrevetOpplever at fastlegen tar meg på alvor, og har et ønske om å hjelpe pasienten der og da. Tar initiativ til kontakt med pasienten dersom det kommer svar på prøver eller henvisninger. Meget fornøyd, og anbefaler ofte videre.
Meget dyktig
Lege: Åse Valla SkrevetÅse er en meget dyktig lege,har bestandig fått råd og hjelp. Hun lytter på meg og gir meg råd hvis det er noe. Får også tilbakemeldinger på prøver.
Hyggelig opplevelse
Lege: Anders Bolstad Storetvedt SkrevetDette er en mann som lytter og har tid til sine pasienter. Har utelukkende positive erfaringer, anbefales!