Om vurderingeneSiste vurderinger av Sørlandets Fysikalske Institutt
Trygg og kunnskapsrik
Manuellterapeut: Ståle Henden SkrevetVeldig fornøyd med behandlingen og tilgjengeligheten. Jeg har hatt en langvarig skadd og Ståle har hjulpet meg for å unngå sykemelding.
Erfaren manuelterapeut.
Manuellterapeut: Ståle Henden SkrevetKunnskap om min diagnose og gir tilpasset behandling etter behov.
Gir råd om øvelser som lett kan gjøres «hvor som helst».
Faglig dyktig
Manuellterapeut: Ståle Henden SkrevetHar nå gått til jevnlig behandling hos ham over en lang periode nå. Han er svært kompetent og lytter til pasientene. Han er også en god samtalepartner slik at behandlingen er både interessante og givende på mange måter. Anbefales på det sterkeste!
Hyggelig og grundig
Manuellterapeut: Ståle Henden SkrevetJeg har hatt problemer med nakken og skuldrene i flere år. Har vært til ulike behandlere opp gjennom årene. Jeg får alltid en følelse av at de ønsker å sette på meg alle verdens apparatur. Jeg blir svært sjelden undersøkt skikkelig, og det er ofte at behandlere ikke tar på meg i det hele tatt. Det hender til og med at jeg ikke blir bedt om å ta av meg på overkroppen. Hos Henden ble jeg undersøkt grundig. Jeg ble henvist til røntgenundersøkelse, noe jeg har spurt fastlege om lenge. På MR fant de et stor prolaps som kunne forklare de intense smertene jeg har hatt i armen. Jeg fikk god behandling og relevante øvelser. Jeg vet selvsagt at det ikke er mulig å dytte prolapset inn igjen, men det var likevel godt å få en god forklaring. Jeg anbefaler Henden til alle so trenger en god terapeut.
Totalt uinteressert
Manuellterapeut: Ståle Henden SkrevetIngen spørsmål, ingen innhenting av sykehistorie, ingen tilbakemelding eller råd. Fikk lett massasje og ikke noe annet - ingen endring selvfølgelig, og ga opp etter 4-5 timer. Anbefales ikke