Om vurderingeneSiste vurderinger av Viro Gynklinikk
Ærlig og dyktig
Lege: Gun Lisbet Opheim SkrevetVi har vært hos Gun Lisbet med 2 av 3 barn. Hun er alltid hyggelig, og gleder seg genuint på våre vegne. Koser seg under undersøkelsen. Nøye og dyktig, gjennomgår alt og forklarer ting på en enkel måte. Hun er også ærlig om risikoen for ting, kan for eksempel anbefale å ikke ta NIPT fordi ultralyden er så normal. Tenker ikke på inntjening. Fantastisk lege.
Fantastisk opplevelse
Lege: Vibeke Rognan SkrevetJeg fikk en super opplevelse med Vibeke. Skulle ønske jeg hadde vært hos henne før. Le sett, hørt og fikk god informasjon og hjelp. Jeg kommer tilbake
Den beste!
Lege: Vibeke Rognan SkrevetVibeke er faglig dyktig og meget behagelig gynokolog. Tar seg alltid tid til å snakke med deg og skaper en trygg og behagelig atmosfære. Anbefales på det varmeste!
God investering i egen helse
Lege: Vibeke Rognan SkrevetRognan tar seg alltid tid, svarer grundig og gir god informasjon. Jeg er kvinne i overgangsalderen, og jeg opplever å bli loset trygt gjennom endringene.
Jeg føler meg godt ivaretatt.
Sekretær er også hyggelig og lokalene lyse og innbydende.
Dyktig og god
Lege: Vibeke Rognan SkrevetJeg har gått til henne i en periode i forbindelse med celleprøver, biopsier og konisering. Hun er ekstremt forståelsesfull og kunnskapsrik og tar godt vare på sine pasienter, spesielt oss som er veldig nærvøse.
Hun får deg til å føle deg trygg og ivaretatt. Hun kommer jeg til å gå til nesten av mitt liv.