Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Centrum legekontor Lørenskog
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Aatif Shaddiq SkrevetDenne legen er noe av det beste jeg har hatt. Han tar deg seriøst, lytter og følger deg godt opp.
Anbefales!
Anbefales
Lege: Ali Ayaz Zafar Khan SkrevetJeg har hatt denne fastlegen noen år nå, og er utrolig fornøyd. Khan tar seg alltid tid til å lytte og viser genuin interesse for hvordan jeg har det. Føler meg tatt på alvor hver gang jeg kommer, og det gir en trygghet. Jeg får alltid rask tilbakemelding på prøver og spørsmål.
Han er både faglig dyktig og empatisk. Anbefales virkelig til alle som ønsker en lege som faktisk bryr seg og følger opp på en god måte.
Flink, snill og hjelpsom lege
Lege: Aatif Shaddiq SkrevetAtif er en lege som bry om deg og hjelper deg så godt han kan. Veldig fornøyd. Han hører på deg og henviser deg videre ved behov
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Aatif Shaddiq SkrevetMin fastlege er dyktig, omsorgsfull og tydelig. Jeg føler meg alltid trygg og godt ivaretatt. Anbefaler
Kunnskapsrik lege
Lege: Ali Ayaz Zafar Khan SkrevetFastlegen min er alltid grundig og interessert i hvordan jeg har det, ikke bare med symptomene men også med helheten. Han tar seg tid til å forklare og sørger for at jeg føler meg trygg før jeg går ut av kontoret. Det er sjelden man møter en lege som kombinerer faglig dyktighet med så mye omtanke. I tillegg er han svært flink til å håndtere NAV-saker på en ryddig og effektiv måte, noe som gjør en stor forskjell i hverdagen. Får time raskt.
Medlemskapet varer i 24 timer og avsluttes automatisk etter dette.