Bestill time

Logo for Sarpsborg Spesialisttjenester

Bestill time

I dag 4. jul I morgen 5. jul Søn 6. jul Man 7. jul Tir 8. jul

Om

Sarpsborg Spesialisttjenester er en moderne klinikk som tilbyr spesialisthelsetjenester innen kardiologi, indremedisin, ortopedi, nevrologi og smertebehandling. Klinikken er lokalisert i Nova Helseklinikk på Lande Senter i Sarpsborg og tilbyr behandling uten behov for henvisning. Med et tverrfaglig team av erfarne spesialister og overleger fra Sykehuset Østfold, får du rask tilgang til grundig utredning og behandling, enten det gjelder hjertesykdommer, ryggplager, nevrologiske tilstander eller komplekse smerter. Klinikken tilbyr også allmennmedisinske tjenester og helsesjekker.

• Profilbilde av ortopedisk kirurg Petter Morten Pettersen
    Ortopedisk kirurg
  • Profilbilde av ortopedisk kirurg Tomasz Rudnicki
    Ortopedisk kirurg
    Neste time:
  • Profilbilde av hjertespesialist og indremedisiner Ole Christian Walter Rutherford
    Hjertespesialist og indremedisiner
  • Profilbilde av hjertespesialist og indremedisiner Kristin Kvakkestad
    Hjertespesialist og indremedisiner
  • Profilbilde av anestesilege Justyna Karina Pryjma
    Anestesilege

Siste vurderinger av Sarpsborg Spesialisttjenester

En kunnskapsrik lege som ser pasienten

Lege: Tomasz Rudnicki Skrevet

Etter 6 år med ubeskrivelige ryggsmerter med utstråling i beina og kramper og nerverykninger, og utredning på utredning i det offentlige helsevesenet, fant jeg Tomasz og bestilte time. Jeg hadde forsøkt å få utredning for ryggplager i det offentlige uten resultat. Smertene var blitt så kroniske og vonde, at de preget hele livet mitt, og jeg hadde vært delvis sykemeldt i flere år. I tillegg klarte jeg ikke å gå eller bevege meg normalt og sitte var bare å glemme i lengre perioder. For å oppsummere, så var det som en åpenbaring å treffe Tomasz. Han så med en gang leddslitasje og en ekstra ryggvirvel, og begynte å behandle meg med injeksjoner. Etter første gang merket jeg umiddelbart enorm forskjell, og nå etter de siste injeksjonene reiste jeg i går 12 timer på ferie, uten smerter og ubehag, og uten at ryggen låste seg. For meg er det som å få en ny sjanse, et nytt liv, og nå kan jeg forhåpentligvis snart begynne å trappe ned smertestillende som jeg har vært avhengig av i hverdagen i 6 år. Tomasz så meg. Han lyttet til meg, og klarer å sette symptomene mine i en logisk sammenheng som blir også forståelig for pasienten. Jeg skulle ønske at jeg hadde funnet Tomasz for 6 år siden, men nå kan jeg se framover og glede meg til en smertefri og en meningsfull hverdag. I tillegg har jeg også klart å gå mer på jobb igjen, og ser frem til å være tilbake 100 prosent ila høsten. Anbefaler Tomasz på det varmeste for alle som har ryggplager.

Veldig kunnskapsrik

Lege: Tomasz Rudnicki Skrevet

Fikk rask og god hjelp med mine ryggproblemer.
Fikk god forklaring underveis i behandlingen.
Veldig fornøyd.

Anbefales på det varmeste!

Lege: Tomasz Rudnicki Skrevet

Tomasz er profesjonelt, dyktig, kunnskapsrik, hyggelig og tilgjengelig lege. Anbefales på det varmeste!

Trygg, snill og hjelpsom!

Lege: Petter Morten Pettersen Skrevet

Lett å nå per tlf for spørsmål og timebestilling. Hyggelig og hjelpsom! Alt i alt fornøyd med timen!!