Stavanger Tannregulering

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Tastagata 30-32 4027 Stavanger
Stavanger Tannregulering holder til i Stavanger

Tips oss om tannlege som mangler.

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Behandling

Tannlege: Ingrid Gramstad Skeie Skrevet
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Om du er i tvil om hvilken spesialist du skal velge, så kan jeg med hånden på hjertet anbefale Stavanger tannregulering/Ingrid Gramstad.

Jeg har et barn til behandling der nå og har akkurat søkt mitt andre barn over hit. Mitt barn var skeptisk til tannregulering/tannlegen i utgangspunktet - men nå ser han faktisk frem til avtalene med Ingrid og det herlige laget hun har med seg.

Som foreldre er vi godt ivartetatt, det er lav/ingen ventetid, flotte nye rene lokaler, greit med parkering og enkelt å få tak i dem på telefon.

Vil bare takke gjengen på klinikken for at jeg som mor slipper å bruke ressurser selv på å lokke, motivere og oppmuntre barnet mitt - det har dere stått for:)