Logo for Emaljen Tannklinikk

Emaljen Tannklinikk

Logo for Emaljen Tannklinikk

Om

Emaljen Tannklinikk er din pålitelige tannklinikk i Oslo sentrum. Vi tilbyr et bredt spekter av tannbehandlinger i moderne lokaler, med fokus på din komfort og tannhelse. Vårt dedikerte team står klart til å gi deg den beste tannlegeopplevelsen. Med solid faglig kompetanse, mange års erfaring og et varmt smil, sørger vi for at du føler deg trygg og ivaretatt. Her er smilet ditt i trygge hender!

Timebestilling kan gjøres via "Bestill time"-knappen på denne siden, ved å ringe (22 33 32 58), eller ved å sende en e-post til post@emaljentannklinikk.no.

Emaljen Tannklinikk holder til i Oslo

Tips oss om tannlege som mangler.

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av Emaljen Tannklinikk

Byens beste tannlege!

Pris

Miriam er definitivt den beste tannlegen jeg har vært borti noen gang. Jeg har tross alt tannlegeskrekk, men så fort man kommer under denne kvalifiserte tannlegen, så trenger man ikke å tenke på noe som helst. Virkelig profesjonell og tar godt vare på pasienten med god og høflig kommunikasjon. Jeg er veldig glad og fornøyd at jeg fant henne!

Profesjonell og alltid blid

Tannlege: Inas Dhia Alrawaf Skrevet
Pris

Har vært hos Inas flere ganger og fått en større behandling jeg hadde gruet meg lenge til. Inas er meget hyggelig, profesjonell og selvsikker i det hun gjør. En tannlege til å stole på. Anbefaler henne på det sterkeste😊

Meget rolig og empatisk tannlege!

Pris

Miriam er en rolig og empatisk tannlege. Jeg følte meg sett og lyttet til. Har hatt flere ubehagelige opplevelser hos tannleger tidligere, men her fikk jeg god behandling. Hun er nøye i arbeidet også, og tok seg god tid til å forklare underveis. Jeg er kjempefornøyd og kan anbefale Miriam på det sterkeste😊

Snill og veldig flink tannlege!

Pris

Jeg var hos tannlege Miriam for noen dager siden og fikk akutt time samme dag på grunn av smerte i en tann. Hun var rolig, trygg og forklarte hele behandlingsforløpet på en forståelig måte. Behandlingen var smertefri, og smertene forsvant etterpå.
Jeg skal på oppfølgingstime og føler meg allerede både rolig og positiv. Miriam uten tvil blir min faste tannlege. Anbefales på det sterkeste!

Min verste opplevelse

Pris

Timen gjaldt avtrykk til halvprotese. Den satt fast. Jeg ble sittende i stolen i en time, mens det ble saget, hugget, skrapt og dratt gjentatte ganger. Det var smertefullt, sterk følelse av tap av kontroll. Dagene i etterkant var preget av hevelser, blåmerker og sår i underansikt og hals.