Logo for DiDent Tannlegesenter

Bestill time

I dag 20. feb I morgen 21. feb Søn 22. feb Man 23. feb Tir 24. feb

Om

DiDent Tannlegesenter: Din moderne tannklinikk på Bjølsen

Velkommen til DiDent Tannlegesenter, din moderne tannklinikk i hjertet av Bjølsen! Vi er glade for å ønske deg velkommen til våre nye, større og mer pasientvennlige lokaler. Hos oss er din komfort og velvære i fokus, og vi gjør alt for å gjøre ditt tannlegebesøk så behagelig som mulig.

Vi har stor forståelse for at tannlegebesøk kan være forbundet med ubehag og engstelse for mange. Derfor er våre tannleger opptatt av å skape en trygg og avslappet atmosfære, hvor du kan føle deg ivaretatt og lyttet til. Vi tar oss tid til å forstå dine behov og tilpasse behandlingen deretter.

I våre nye lokaler har vi investert i den nyeste teknologien innen mikroskop for tannleger og 3D-printing. Dette gjør oss i stand til å tilby:

• Nøyaktig diagnostikk: Med mikroskopet kan vi undersøke dine tenner med stor nøyaktighet og oppdage eventuelle problemer tidlig.

• Effektiv behandling: 3D-printing gjør det mulig for oss å produsere mye av tannprotetikken, som for eksempel blekeskinner, usynlig tannregulering, kroner/broer og proteser (gebiss), direkte hos oss. Dette sparer deg for tid og venting.
  • Hos DiDent Tannlegesenter tilbyr vi et bredt spekter av tannbehandlinger, inkludert:

• Forebyggende tannbehandling

• Fyllinger

• Tannkjøttbehandling

• Rotbehandling

• Tannbleking

• Protetikk

• Og mye mer

Våre tannleger behersker norsk, engelsk, arabisk, armensk, gresk og russisk og håper vi med det kan få til en god kommunikasjon med deg - slik at du føler deg trygg og forstått gjennom hele behandlingen.

Vi er stolte av å være et moderne tannlegesenter som kombinerer faglig kompetanse med den nyeste teknologien og en omsorgsfull tilnærming. Vi ønsker å gi deg et sunt og strålende smil, og vi ser frem til å ønske deg velkommen til DiDent Tannlegesenter på Bjølsen!

Telefonnummer940 95 643940 95 6 ... Nettsted

Undersøkelse: 1 249 kr
  • Profilbilde av tannlege Mohamad Alhousain
    Tannlege
    Undersøkelse: 1 249 kr
Tips oss om tannlege som mangler.

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av DiDent Tannlegesenter

En tannlege som virkelig bryr seg.

Pris

Jeg er veldig fornøyd med behandlingen jeg fikk hos denne tannlegen. Han er både hyggelig, svært kunnskapsrik og utrolig imøtekommende.

Jeg sliter med periodontitt og har tannlegeskrekk, men han tok dette på største alvor og gjorde hele behandlingen trygg og behagelig for meg.

Han forklarte rolig hva som skulle skje underveis, var svært nøye og tok seg god tid. Til tross for mine bekymringer kjente jeg ingen smerte, noe som sier mye om hvor dyktig han er.

Tannlegen er presis, grundig og informerer godt om funn og tiltak underveis. Jeg kan varmt anbefale ham til andre, spesielt til deg som er litt engstelig eller har behov for ekstra omsorg.

Tusen takk for god hjelp:)

5 Stjerner. Anbefales på det sterkeste !

Pris

Jeg har tannkjøttsykdommen periodontitt i tillegg til tannlege skrekk. Første møte med Alexios var å trekke en tann som var i ferd med å falle ut på grunn av sykdommen. Etter det har jeg hatt flere dyp rens.
Jeg føler meg trygg i tannlege stolen med Alexios. han forklarer hele tiden hva han gjør og hele tiden har pasientens vell og ve i fokus.
Hans profesjonalitet går utover det man forventer av ett ordinært tannleges besøk. Har du som meg tannlege skrekk er Alexios min sterkeste anbefaling til deg.

Amazing Doctor !

Pris

I have treatment for "ekstraksjon av tann and root". And i am gonna say my experience with Alex was flawless and great 🌟 He put attenttion to details and all the process was quick and efficient without any pain. He treats with care. Recommended doctor ! which this is first time i went to dentist in Oslo 👍

Veldig bra tannlege!

Pris

Jeg har slitt med tannlegeskrekk. Alexios tok godt vare på meg og ga god info både vha bilder og video.
Han er veldig hyggelig og jeg følte meg trygg og rolig.
Behandlingen og hans råd var veldig god. Jeg fikk stor tillit til hans vurderinger.
Flotte lokaler og profft utstyr.
Anbefaler han på det sterkeste!

Trygg og profesjonell tannbehandling – anbefales!

Pris

Jeg hadde i dag (04.08.25) en veldig god opplevelse hos DiDent på Bjølsen. Klinikken er moderne og innbydende, og jeg følte meg trygg og godt ivaretatt hele veien.

Behandlingen (undersøkelse, rens og tilpasning av blekeskinne) var smertefri og effektiv, og tannlege Alexios forklarte alt tydelig underveis.

Det er tydelig at de bryr seg om både kvalitet og pasientopplevelse. Anbefales på det varmeste!