Logo for Rygg og Rehab Fornebu

Rygg og Rehab Fornebu

Logo for Rygg og Rehab Fornebu

Om

Rygg og Rehab Fornebu holder til i 3. etasje i Fornebuporten Helsehus – et moderne helsefellesskap i samme bygg som Volvo, like ved Unity Arena (tidligere Telenor Arena). Her finner du et bredt tilbud av helseaktører som fastleger, legespesialister, psykologer, fysioterapeuter, manuellterapeuter og osteopater.

Vi er en veletablert klinikk som tilbyr behandling for muskel- og leddplager. Vanlige problemstillinger inkluderer vond rygg, stiv nakke og smerter i skuldre. Våre terapeuter har i tillegg særlig interesse for akutte ryggsmerter, hodepine, migrene og idrettsrelaterte plager, spesielt knyttet til løping og golf – og tilbyr også lymfedrenasje for å bedre sirkulasjon og redusere hevelser

Klinikken er lett tilgjengelig med parkering foran Unity Arena ved inngang 12–13. Skiltet leses automatisk, og du får to timer gratis parkering ved å registrere bilens registreringsnummer på automaten i venterommet. Ved større arrangementer anbefaler vi parkering ved Kiwi Fornebuporten (4 minutters gange). Vi forsøker å varsle om slike hendelser på forhånd via SMS.

Inngangen til Fornebuporten Helsehus ligger bak bussholdeplassen Fornebuparken. Det er heis i bygget.

For å møte behovene til dem som jobber på Lysaker, Skøyen og Fornebu, tilbyr vi behandling både tidlig om morgenen og på kveldstid. Det settes av tid til akuttbehandling av rygg og nakke nesten daglig. Klinikken holder åpent 365 dager i året (med tillegg for helg og helligdager). Forbehold om kapasitet.