Logo for Rygg og Rehab Røyken

Rygg og Rehab Røyken

Logo for Rygg og Rehab Røyken

Om

Rygg og Rehab Røyken holder til i helsebygget på Røykenbadet – et moderne samlingspunkt for helse og velvære. I samme bygg finner du blant annet lege, tannlege, frisør, treningssenter og den kommunale helsetjenesten.

Vi er en veletablert klinikk som tilbyr behandling for muskel- og leddplager. Vanlige problemstillinger inkluderer vond rygg, stiv nakke og smerter i skuldre. Klinikken tilbyr trykkbølgebehandling som et effektivt tiltak for flere typer senelidelser. Våre terapeuter har særlig interesse for løpeskader, idrettsskader, senelidelser i armer og ben, svimmelhet og krystallsyken.

Det er gratis parkering rett utenfor bygget – uten behov for parkeringsbevis. Klinikken ligger til venstre for resepsjonen ved hovedinngangen, og vi deler venterom med tannlege og frisør. Slå deg gjerne ned foran venteroms-TV-en – du blir ropt opp når det er din tur.

For å gjøre det enklere for pendlere tilbyr vi kveldstimer flere dager i uken. Det er også satt av tider for akuttbehandling av rygg og nakke nesten daglig. Klinikken holder åpent 365 dager i året (med tillegg for helg og helligdager). Forbehold om kapasitet.