Logo for Klinikk for sunn aldring

Klinikk for sunn aldring

Logo for Klinikk for sunn aldring

Om

Klinikk for sunn aldring tilbyr helhetlig og evidensbasert medisinsk behandling med fokus på forebygging og livsstilsforbedring. Klinikken ble grunnlagt av Dr. Niroshee Bronebakk, en overlege med mer enn 20 års bakgrunn innen indremedisin, intensivmedisin og anestesi. Vårt mål er å bidra til at folk kan leve sunnere og lengre liv.

Klinikkens filosofi er basert på fem grunnpilarer: søvn, fysisk aktivitet, sunt kosthold, kosttilskudd ved behov, og medisinsk oppfølging. Med et solid fokus på forebygging, tilbyr klinikken skreddersydde helsesjekker, trenings- og kostholdsplaner, samt diagnostiske tester for personlig tilpasset medisin.

Vi tilbyr konsultasjoner både på nett og telefon, og kombinerer tradisjonell medisin med vitenskapelig baserte livsstilsintervensjoner. Klinikken har et sterkt engasjement for å forbedre helsevesenets forebyggende arbeid, med mål om å redusere risikoen for livsstilssykdommer som hjerte- og karsykdommer, diabetes, kreft og demens.

Vi er dedikerte til å gi våre pasienter verktøyene og støtten de trenger for å oppnå varig helse, økt livskvalitet og et aktivt, langt liv. Velkommen til oss – vi ser frem til å hjelpe deg på veien mot en sunnere alderdom.

Siste vurderinger av Klinikk for sunn aldring

Trygg og profesjonell

Lege: Niroshee Bronebakk Skrevet

Jeg har hatt en svært positiv opplevelse hos Klinikk for sunn aldring. Dr. Niroshee Bronebakk kombinerer solid medisinsk kompetanse med en helhetlig og personlig tilnærming. Hun er både effektiv og empatisk, og klarer å formidle kompleks informasjon på en forståelig og motiverende måte.

Det som skiller denne klinikken fra andre er fokuset på forebygging og livsstilsmedisin. Oppfølgingen er grundig og tilpasset min situasjon, og jeg har fått konkrete verktøy for å forbedre helse. Konsultasjonene oppleves som trygge og profesjonelle, samtidig som Dr. Bronebakk er varm og lyttende.

Jeg anbefaler klinikken på det sterkeste til alle som ønsker å ta grep om egen helse og leve et lengre, friskere liv.

Profesjonelt og personlig

Lege: Niroshee Bronebakk Skrevet

Niroshee er kunnskapsrik og har mange års erfaring i fagfeltet. Hun klarer allikevel å presentere informasjon på en tydelig og klar måte og tar i betraktning min personlig situasjon slik at jeg forstår alt og at det er mulig for meg å sette i gang med en del livs endringer til fordel for min helse.
Hun følger opp regelmessig på en avslappet, utvungen måte og hjelper meg til å implementerer endringer.
Som person er hun vennlig og lyttende, jeg føler meg sett og hørt!

Effektiv, kunnskapsrik og direkte

Lege: Niroshee Bronebakk Skrevet

Dr.Bronebakk har etablert Klinikk for sunn aldring for å gi oss maks antall gode år. Effektiv i å samle inn data, fra onlinesamtale, spørreskjema og blodprøver, til å gi sine beste råd til forbedringer. Sympatisk og raus, men uten å sukre pillen. Akkurat det jeg ønsker.