Klinikk for sunn aldring

Om
Klinikk for sunn aldring tilbyr helhetlig og evidensbasert medisinsk behandling med fokus på forebygging og livsstilsforbedring. Klinikken ble grunnlagt av Dr. Niroshee Bronebakk, en overlege med mer enn 20 års bakgrunn innen indremedisin, intensivmedisin og anestesi. Vårt mål er å bidra til at folk kan leve sunnere og lengre liv.
Klinikkens filosofi er basert på fem grunnpilarer: søvn, fysisk aktivitet, sunt kosthold, kosttilskudd ved behov, og medisinsk oppfølging. Med et solid fokus på forebygging, tilbyr klinikken skreddersydde helsesjekker, trenings- og kostholdsplaner, samt diagnostiske tester for personlig tilpasset medisin.
Vi tilbyr konsultasjoner både på nett og telefon, og kombinerer tradisjonell medisin med vitenskapelig baserte livsstilsintervensjoner. Klinikken har et sterkt engasjement for å forbedre helsevesenets forebyggende arbeid, med mål om å redusere risikoen for livsstilssykdommer som hjerte- og karsykdommer, diabetes, kreft og demens.
Vi er dedikerte til å gi våre pasienter verktøyene og støtten de trenger for å oppnå varig helse, økt livskvalitet og et aktivt, langt liv. Velkommen til oss – vi ser frem til å hjelpe deg på veien mot en sunnere alderdom.