Om vurderingeneSiste vurderinger av CMedical Bekkestua
Dyktig, kunnskapsrik og hjelpsom
Lege: Siri Kløkstad SkrevetSiri var svært dyktig, kunnskapsrik og hjelpsom. Hun tar deg seriøst og det er tydelig at hun brenner for det hun driver med! Fikk svært god hjelp og følte meg veldig ivaretatt gjennom timene mine hos henne. Anbefales sterkt!
Trygg, lydhør og kunnskapsrik lege
Lege: Birgitte Louise Aspenes SkrevetHadde en svært god erfaring ved første besøk selv om jeg alltid gruer meg til gynekologisk undersøkelse.
Fikk mye informasjon og god tid til å få svar på mine spørsmål. Veldig behagelig og blid og lett å snakke med!
Imøtekommende og faglig trygg
Lege: Siri Kløkstad SkrevetEn blir møtt med et smil og hun lytter til det du forteller. Gir svar på det en lurer på. Ser løsninger og forklarer behandlingsløpet! En opplever å bli tatt på alvor og at en får bestemme selv hva en vil gå for av behandling!
Profesjonell og omsorgsfull
Lege: Siri Kløkstad SkrevetJeg hadde en gynekologisk undersøkelse hos Siri Kløkstad på C-medical Bekkestua. Svært dyktig og imøtekommende gynekolog som er dyktig i faget sitt. Anbefales!
Omsorgsfull, kunnskapsrik og grundig
Lege: Siri Kløkstad SkrevetJeg har vært hos Siri i forbindelse med gynekologiske undersøkelser inkl. ultralyd. Hun brukte god tid på meg og opplevdes som skånsom, kunnskapsrik og varm. Hun brukte tilstrekkelig tid på å forklare hva hun gjorde og så for at jeg skulle føle meg trygg og ivaretatt. Kan varmt anbefale Siri. 10/10.