Logo for Rygg og Rehab Slemmestad

Rygg og Rehab Slemmestad

Logo for Rygg og Rehab Slemmestad

Om

Rygg og Rehab Slemmestad holder til i lokalene til PONS Helsetun på Rortunet kjøpesenter. Vi deler resepsjon og venterom med legesenteret, som blant annet omfatter allmennlege, barnelege, indremedisiner, psykolog, øre-nese-hals-spesialist, kardiolog, audiopedagog og gynekolog.

Våre terapeuter behandler et bredt spekter av muskel- og leddplager. Vanlige problemstillinger inkluderer vond rygg, stiv nakke og smerter i skuldre. Terapeutene har i tillegg særlig interesse for ryggsmerter, nakkesmerter, samt behandling og trening for gravide – og tilbyr også lymfedrenasje for å bedre sirkulasjon og redusere hevelser.

Det er gratis parkering rett utenfor klinikken ved parkeringsområde P3 – du trenger ikke parkeringsbevis. Følg skiltene til PONS Helsetun. Dersom du allerede er inne på kjøpesenteret, finner du heis og trapper opp til klinikken ved Meny.

Vi setter av tider til akuttbehandling av rygg og nakke nesten hver dag, og tilbyr behandling 365 dager i året (med tillegg for helg og helligdager). Forbehold om kapasitet.